Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dallas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dallas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dallas miniguide

Billeje Dallas

Biludlejning Dallas

Dallas er beliggende i det sydlige USA (360 km fra den Mexicanske Golf), og er den 3. største by i Texas – med 1,2 millioner indbyggere (2008).

Beliggende på floden Trinity River og har en subtropisk klima.

Lake White Rock Lake i Dallas er en af byens vartegn, som er et vigtigt rekreativt område for bådture og udendørs aktiviteter. Parken omkring søen er populær blandt løbere og cyklister. Dette er også “Dallas Arboretum og Botanisk Have” – smuk og unik planter og træer.

Byens centrum er præget af højhuse og skyskrabere, hvor flere af bygningerne på mere end 200 meter. Den højeste er Main Center, som måler 280 meter.

Af byens turistattraktioner er nødt til at “Dallas Museum of Art” er nævnt. Art Museum har mere end 23.000 værker fra hele verden, fra antikken til moderne tid. Ellers byen opera, zoo, akvarium, shopping og mange natteliv områder.

John. F. Kennedy blev myrdet i Dallas i 1963, og scenen er JFK Memorial Plaza – som har mange besøgende.

Byens lufthavn, Dallas – Forth Worth International Airport , som ligger ca. 34 km nordvest for byen og er en af verdens travleste.

Dansk