Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dallas Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dallas Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dallas Lufthavn miniguide

Billeje Dallas Lufthavn

Biludlejning Dallas Lufthavn – Foto: © Fred

Dallas / Fort Worth International Airport (DFW) er placeret 24 km nordvest for Dallas og 29 miles nord øst for Forth Worth i USA . Der er både gode jernbane-og bus linjer til at rejse fra lufthavnen til Dallas og Forth Worth.De biludlejningsselskaber beliggende ved den sydlige indgang til lufthavnen. repræsenteret Det er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Advantage leje en bil, EZ Rent a Car og Thrifty.

57.093.187 passagerer besøgte lufthavnen i 2007 at gøre det til en af de 10 travleste i verden. Dallas Airport har fem forskellige terminaler, og en ny terminal F er ved at blive planlagt. Terminalerne er forbundet med verdens største lufthavns-toget, Skylink. Lufthavnen er et knudepunkt for American Airlines, American Eagle Airlines og UPS Airlines.

Udvælgelsen af butikker, barer, caféer og restauranter er meget gode til Dallas Airport. Andre faciliteter inkluderer et spillerum for børn, trådløst internet, massage, spa og skønhed, kapel, bank, posthus, business center og kunstudstillinger. Der er flere hoteller i lufthavnen, herunder Grand Hyatt DFW og Hyatt Regency DFW.

Dansk