Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Miami

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Miami inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Miami miniguide

Billeje Miami

Biludlejning Miami

Er du på udkig efter en billig lejebil i Miami? Sammenligning af priser fra flere biludlejere kan som regel betale sig, og det giver dig mulighed for at drage fordel af de bedste tilbud. Når du har en lejebil i Miami, behøver du ikke bekymre dig om offentlig transport, og du er fri til at udforske staten lige som du ønsker det. Mange turister vælger at afhente deres bil i Miami lufthavn, men det er selvfølgelig muligt at vælge et afhentningssted i bymidten. For at være sikker på at få en bil, der passer til dine behov, anbefales det, at du booker din bil i god tid. 

Generel information om Miami

Miami ligger ved Floridas sydøstlige kyst ud til Atlanterhavet, og har et befolkningstal på ca. 464. 000. Byen byder 10 millioner besøgende velkommen årligt, og er også et af de vigtigste knudepunkter for økonomi og handel i USA. Desuden er Miami en vigtig havneby, da havnen er base for den caribiske krydstogttrafik. 

Byen tilbyder gode shoppingmuligheder, underholdning, kunstgallerier, parker og museer, og et besøg i byens zoologiske have og Miami Seaquarium anbefales på det kraftigste. Hos sidstnævnte har du mulighed for at fodre og svømme med delfiner. 

9 km øst for bymidten ligger Miami Beach med de berømte art deco-bygninger langs Ocean Drive, de brede sandstrande, palmer, luksushoteller, restauranter og natklubber. 

En times kørsel herfra ligger et af UNESCOs verdensarvsområder, Everglades National Park, som er berømt for de mange alligatorer, men som også er hjemsted for mange andre sjældne planter og dyr 

Lufthavnen

Miami International Airport (MIA), der ligger 13 km nordvest for byen, er en af de travleste lufthavne i USA. Lufthavnen har sit eget biludlejningscenter, der kun ligger 500 meter fra lufthavnens ankomsthal, hvor du kan finde biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Budget, Alamo, Advantage, Dollar, Enterprise, Royal, National og Sixt. 

USA har et veludviklet vejnet af motorveje og landeveje med tydelig skiltning, og den amerikanske kørestil er meget behagelig. Interstate highways er motorveje, der krydser statsgrænser, og de er en del af det nationale motorvejsnet, kendt som national highways. 

Trafik

Hastighedsgrænserne i USA angives i mile per hour (mph), og fastlægges individuelt af de forskellige stater. De fleste motorveje har en hastighedsgrænse på 65-75 mph, hvilket svarer til 105-120 km/t. 

Færdselsreglerne i USA fastsættes af hver enkelt stat, men ligner i store træk de danske regler. 

Promillegrænsen i USA er 0,8. Denne adskiller sig altså fra den danske promillegrænse på 0,5. 

Nogle motorveje er betalingsveje, så det må anbefales, at du altid har mønter med dig, når du er ude at køre. 

Hvis du bliver stoppet af politiet på vejen, skal du forholde dig roligt og holde dine hænder synlige på rattet. 

Du skal være opmærksom på, at de fleste større byer har tæt trafik, især i myldretiden. 

Køretips

Med en lejebil kan du køre til Everglades National Park, et UNESCO verdensarvsområde, der ligger 68 km sydvest for Miami. Nationalparken blev oprettet i 1947, og vådområderne er hjemsted for et stort antal sjældne planter og dyr. Everglades er kendt for områdets mange alligatorer, og i nationalparken er der en alligatorgård, hvor besøgende kan opleve et alligatorshow. Der er også flere besøgscentre i nationalparken, der tilbyder turistinformation og forplejning. 

En anden populær dagtur går til den sydligste kontinentale by i USA, Key West, som ligger 255 km sydvest for Miami. Key West ligger på en ø 160 km fra fastlandet, og er forbundet med en bro. Key West har flere dejlige sandstrande, og er en populær vandsportsdestination for turister. Du kan også besøge huset, hvor den berømte forfatter Ernest Hemingway boede fra 1931 til 1940 – huset er i dag et museum. 

Af andre seværdigheder i Key West kan nævnes det maritime museum og akvarium samt Key West-fyrtårnet, som blev bygget i 1825. 

Hvis du ønsker at besøge flere verdensberømte seværdigheder, så ligger Orlando 360 km nord for Miami, og er hjemsted for både Disney World og Epcot Center. Kennedy Space Center er også en meget populær attraktion i Florida, som ligger 346 km nord for Miami.

Dansk