Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Miami

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Miami inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Miami miniguide

Billeje Miami

Biludlejning Miami

Miami ligger på den sydøstlige kyst af Florida på Atlanterhavet, har 410.000 indbyggere (2008). Byen har store turisme – med 10 millioner besøgende om året og er også en af USA’s vigtigste centre med hensyn til handel og økonomi. Miami er også en vigtig havn by – hvor havnen er udgangspunktet for cruise trafik i det Caribiske Hav.

Byen har gode indkøbsmuligheder, underholdning, kunst gallerier, parker og museer. Du kan også besøge zoo og “Miami Seaquarium” – hvor der er muligheder for at foder og lege med delfiner.

9 km øst for centrum, Miami Beach – med den berømte art deco bygninger på strandpromenaden Ocean Drive. Miami Beach er også kendt for sine brede sandstrande, palmer, luksus hoteller, restauranter og natklubber.

En times kørsel fra Miami er Everglades National Park – opført på UNESCO’s World Heritage List. Der er mange sjældne planter og dyr, og nationalparken er især kendt for sine mange alligatorer.

Miami International Airport er 11 km vest for centrum.

Dansk