Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Miami Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Miami Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Miami Lufthavn miniguide

Billeje Miami Lufthavn
Biludlejning Miami Lufthavn

Miami International Airport (MIA) er placeret 14 km nordvest for Miami. Det går både metro og bus mellem lufthavnen og Miami. Ud over flere lokale biludlejningsfirmaer er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Payless, at Royal leje en bil og Thrifty finde i lufthavnen. Disse er placeret i nærheden af bagage seler.

Miami Airport er en meget vigtig forbindelse mellem Nord-og Sydamerika i form af både direkte flyvninger og overførsler. 34.063.531 passagerer besøgte lufthavnen i 2009. I 2009 var det en af de lufthavne i USA, der havde det meste af afgange og ankomster til internationale destinationer.

Udvælgelsen af barer, caféer, restauranter og butikker er meget gode til Miami Lufthavn. Andre faciliteter inkluderer et kapel, kunstgalleri, hår salon, bank, trådløst internet, posthus og apoteker. Miami International Airport Hotel er beliggende på lufthavnen, en konvention center.