Biludlejning Miami Lufthavn

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Miami Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Miami Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Miami Lufthavn miniguide

Billeje Miami Lufthavn

Biludlejning Miami Lufthavn

Miami International Airport (MIA) er placeret 14 km nordvest for Miami .Det går både metro og bus mellem lufthavnen og Miami. Ud over flere lokale biludlejningsfirmaer er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Payless, at Royal leje en bil og Thrifty finde i lufthavnen. Disse er placeret i nærheden af bagage seler.

Miami Airport er en meget vigtig forbindelse mellem Nord-og Sydamerika i form af både direkte flyvninger og overførsler. 34.063.531 passagerer besøgte lufthavnen i 2009. I 2009 var det en af de lufthavne i USA , der havde det meste af afgange og ankomster til internationale destinationer.

Udvælgelsen af barer, caféer, restauranter og butikker er meget gode til Miami Lufthavn. Andre faciliteter inkluderer et kapel, kunstgalleri, hår salon, bank, trådløst internet, posthus og apoteker. Miami International Airport Hotel er beliggende på lufthavnen, en konvention center.