Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Playa Del Carmen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Playa Del Carmen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Playa Del Carmen miniguide

Billeje Playa Del Carmen
Biludlejning Playa Del Carmen

Playa del Carmen er en by på østkysten af Mexico .Playa del Carmen er staten Quintana Roos ‘tredjestørste by med 100.000 indbyggere (2005). Playa del Carmen er ca. 70 km syd for Cancun og 20 km vest for Cozumel på Yucatan-halvøen. Herfra er der færge til øen Cozumel.

Playa del Carmen er en populær turistdestination, berømt for sin dykning passende betingelser. Byen var oprindelig en lille fiskerby, men i dag er centrum af Playa del Carmen i Riviera Maya, der strækker sig fra Cancun til Sian Ka’an. Byen er også stop for flere krydstogtskibe, der stopper lige syd for byen, i Calica. Den “økologiske temapark” Xcaret og Xel-Ha ligger i nærheden af Playa del Carmen, og er populære destinationer for udflugter. Den XEL-Ha, kan besøgende svømme med delfiner, snorkle, dykke og se sjøskilpadder. En time syd for Playa, i Tulum er en maya-arkæologisk opdagelse med smuk udsigt.

Cancun lufthavn er 50 kilometer fra Playa del Carmen.