Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Playa Del Carmen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Playa Del Carmen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Playa Del Carmen miniguide

Billeje Playa Del Carmen

Biludlejning Playa Del Carmen

Playa del Carmen er en by på østkysten af Mexico .Playa del Carmen er staten Quintana Roos ‘tredjestørste by med 100.000 indbyggere (2005). Playa del Carmen er ca. 70 km syd for Cancun og 20 km vest for Cozumel på Yucatan-halvøen. Herfra er der færge til øen Cozumel.

Playa del Carmen er en populær turistdestination, berømt for sin dykning passende betingelser. Byen var oprindelig en lille fiskerby, men i dag er centrum af Playa del Carmen i Riviera Maya, der strækker sig fra Cancun til Sian Ka’an. Byen er også stop for flere krydstogtskibe, der stopper lige syd for byen, i Calica. Den “økologiske temapark” Xcaret og Xel-Ha ligger i nærheden af Playa del Carmen, og er populære destinationer for udflugter. Den XEL-Ha, kan besøgende svømme med delfiner, snorkle, dykke og se sjøskilpadder. En time syd for Playa, i Tulum er en maya-arkæologisk opdagelse med smuk udsigt.

Cancun lufthavn er 50 kilometer fra Playa del Carmen.

Dansk