Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chihuahua

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chihuahua inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chihuahua miniguide

Billeje Chihuahua

Biludlejning Chihuahua

Chihuahua er hovedstaden i staten Chiahuahua i det nordlige Mexico og har ca.748.000 indbyggere.

Chiahuahua er kendt for sin norteno-køkken, som svarer til den tex mex, med kød, ost og chili.Hunden med det samme navn er nok måske kender bedre. Byen er en stor turistattraktion, men besøgende kan tage på en tyr kampen, koncerter og kunst festival herunder Der er også grotter Grutas de Nombre de Dios med stalaktitter og stalagmitter. Templet i San Francisco er den kirkegård fre Miguel Hidalgo, og museet Federal Palace af Chihuahua er den celle-fre Hidalgo.

Roberto Fierro Villalobos Airport bylufthavnen beliggende 18 km nordøst for Chihuahua City.

Dansk