Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mexico City Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mexico City Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mexico City Lufthavn miniguide

Billeje Mexico City Lufthavn
Biludlejning Mexico City Lufthavn

Mexico City International Airport (MEX), også kaldet Benito Juárez International Airport, der ligger 13 km vest for Mexico City .Det er den største lufthavn i Latinamerika. Både metro og bus er gode biler til at få mellem Mexico City og lufthavnen. Der er et godt valg af biludlejningsselskaber i både den nationale og den internationale terminal, nogle af dem er Alamo, National, Avis, Budget, Dollar, Eurocar, Euro Dollar, Kimcar, Gold Car, Hertz og Sixt.

I 2009 passagerer brugt 24.243.056 lufthavnen ned.Det er planen, at det vil blive udviklet, så det kan rumme 32 millioner passagerer om året. Man kan rejse til mere end 100 internationale destinationer, og de travleste ruter fra Mexico City Airport er Los Angeles, New York, Miami, Houston og Madrid .De vigtigste base for Mexico’s største flyselskab, Aeromexico.

Det er en meget godt udvalg af butikker, restauranter, caféer og barer i Mexico City Airport. Her er der også apoteker, medicinsk center, business center, pengeautomater og internet cafe. Lufthavnen har flere hoteller, herunder Hilton Mexico City Airport og Airport Hotel Camino Real Hotel.