Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mexico City Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mexico City Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mexico City Lufthavn miniguide

Billeje Mexico City Lufthavn

Biludlejning Mexico City Lufthavn

Mexico City International Airport (MEX), også kaldet Benito Juárez International Airport, der ligger 13 km vest for Mexico City .Det er den største lufthavn i Latinamerika. Både metro og bus er gode biler til at få mellem Mexico City og lufthavnen. Der er et godt valg af biludlejningsselskaber i både den nationale og den internationale terminal, nogle af dem er Alamo, National, Avis, Budget, Dollar, Eurocar, Euro Dollar, Kimcar, Gold Car, Hertz og Sixt.

I 2009 passagerer brugt 24.243.056 lufthavnen ned.Det er planen, at det vil blive udviklet, så det kan rumme 32 millioner passagerer om året. Man kan rejse til mere end 100 internationale destinationer, og de travleste ruter fra Mexico City Airport er Los Angeles, New York, Miami, Houston og Madrid .De vigtigste base for Mexico’s største flyselskab, Aeromexico.

Det er en meget godt udvalg af butikker, restauranter, caféer og barer i Mexico City Airport. Her er der også apoteker, medicinsk center, business center, pengeautomater og internet cafe. Lufthavnen har flere hoteller, herunder Hilton Mexico City Airport og Airport Hotel Camino Real Hotel.

Dansk