Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mexico City

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mexico City inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mexico City miniguide

Billeje Mexico City

Biludlejning Mexico City

Mexico City er Mexicos hovedstad og næststørste storbyområde. Forstaden udgør byens 22 millioner indbyggere, mens der i byen bor omkring ni mio. Det ligger på næsten 2300 meter af højden i Mexico dal omgivet af bjerge, der vulkanudbrud Popocatépetl og Ixtacíhuatl af over 5000 meter. Hovedstaden er knyttet til landets vigtigste havne.

Mexico City er beliggende på ruinerne af aztekernes hovedstad Tenochtitlan, men byen er desværre mest kendt for at have en af verdens værste luftforurening. Byen er nok USA’s ældste by og menes at være grundlagt I 1176. Der er en række museer og andre kulturelle institutioner såsom National Museum og væsentlige antropologiske og historiske museer, planetarium og den zoologiske have. Her er Latinamerikas største kirke, den barokke domkirke med to tårne, der var begyndt i 1560s. Basilica di Guadeloupe er en af den katolske kirkes mest hellige steder i Amerika og et sted for pilgrimsfærd. I den gamle bydel er en af de største parker.

Den internationale lufthavn Benito Juárez ligger seks kilometer ud i det nordøstlige udkant af byen.

Dansk