Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mexico City

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mexico City inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mexico City miniguide

Billeje Mexico City
Biludlejning Mexico City

Mexico City er Mexicos hovedstad og næststørste storbyområde. Forstaden udgør byens 22 millioner indbyggere, mens der i byen bor omkring ni mio. Det ligger på næsten 2300 meter af højden i Mexico dal omgivet af bjerge, der vulkanudbrud Popocatépetl og Ixtacíhuatl af over 5000 meter. Hovedstaden er knyttet til landets vigtigste havne.

Mexico City er beliggende på ruinerne af aztekernes hovedstad Tenochtitlan, men byen er desværre mest kendt for at have en af verdens værste luftforurening. Byen er nok USA’s ældste by og menes at være grundlagt I 1176. Der er en række museer og andre kulturelle institutioner såsom National Museum og væsentlige antropologiske og historiske museer, planetarium og den zoologiske have. Her er Latinamerikas største kirke, den barokke domkirke med to tårne, der var begyndt i 1560s. Basilica di Guadeloupe er en af den katolske kirkes mest hellige steder i Amerika og et sted for pilgrimsfærd. I den gamle bydel er en af de største parker.

Den internationale lufthavn Benito Juárez ligger seks kilometer ud i det nordøstlige udkant af byen.