Biludlejning Los Angeles

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Los Angeles

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Los Angeles inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Los Angeles miniguide

Billeje Los Angeles

Biludlejning Los Angeles

Los Angeles er den næststørste by i USA , som ligger syd for staten Californien – den Pacific Coast.Byen har 3.800 tusind indbyggere (2008), og hovedstadsområdet befolkning er hele 17,5 mio. Inden for bygrænsen er flere uafhængige byer – herunder   Santa Monica og Beverly Hills.

Los Angeles er kendt for sin filmindustrien i Hollywood, og en stor turistattraktion, er at besøge Universal Studios – hvor der er en temapark.

The Walk of Fame er en attraktion for turister – det stjernebelagte fortovet langs Hollywood Boulevard. Andre berømte seværdigheder i byen omfatte Madame Tussauds Hollywood, Grammy museum, LA County Museum of Art, California Science Center – med akvariet, zoo og botanisk have og Walt Disney Concert Hall – med sin unikke arkitektur.

Strandene i Venice Beach og Malibu Beach er populære turistmål.

Byens største lufthavn – Los Angeles International Airport – ligger 30 km sydvest for centrum.