Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje San Diego

San Diego er en af de smukkeste byer, som Californien har at byde på. Med flotte strande og varme temperaturer der er svære at finde andre steder, samt et livligt natteliv, bliver din tur hertil én, som du og din familie vil mindes længe. Men har du tænkt på, hvordan I skal komme omkring? Hvis ikke, så overvej med fordel billeje. Med så mange muligheder for billeje, der passer til ethvert behov og budget, vil du, inden du får set dig om, kunne drøne rundt i byen og leve livet. 

Guide til San Diego

Billeje San Diego

Biludlejning San Diego

San Diego er Californiens næststørste by med et indbyggertal på næsten 1,5 millioner. Den er blevet kaldt Californiens fødested og ligger blot 190 km syd for Los Angeles. Den er hjemsted for strande, som strækker sig milevidt – perfekt til afslapning. Disse strande ligger i et permanent varmt klima, hvilket betyder, at ligegyldigt hvornår du kommer her, vil du kunne nyde varmen. Husk at planlægge med god tid til at se alle seværdighederne også, specielt det ikoniske distrikt Gaslamp Quarters, kendt af mange som den kulturelle hovedstad i en af verdens mest spændende destinationer. 

San Diego er kendt for sit store udbud af turistattraktioner. Familier og par kan være sikre på at få deres livs ferie, når de besøger San Diego. Den verdenskendte San Diego Zoo ligger i Balboa Park – en bypark blot 4 km (20 minutters kørsel) fra byens Gaslamp Quarter. Kom tæt på mere end 650 forskellige dyrearter i en af verdens mest kendte og respekterede zoologiske haver, som har budt begejstrede turister som dig og din familie velkommen i mere et århundrede. 

  • Nyd de mexikanske madtraditioner, og prøv noget nyt. 
  • Udforsk det sprudlende udvalg af San Diegos vine. 

Mad er en stor del af San Diegos kultur. San Diegos kulinariske scene er i stor stil præget af de mexikanske traditioner. Nogle af deres mest kendte retter omfatter carne asada, californiske burritos og et stort udvalg af forskellige seafood-specialiteter. Prøv noget nyt og udforsk torvemarkederne, hvor unikke elementer af San Diegos madkultur bliver tilberedt lige foran dig hver dag. Hvis du mere er til vin, er du også kommet til rette sted. Temecula ligger ikke ret langt fra San Diego, og er kendt for at være en af verdens hovedbyer inden for vin. 

Hvis du er en festabe, er San Diego helt klart en by, som du skal besøge. Vi anbefaler en tur til Gaslamp Quarter. Det ligger omkring 6,5 km (12 min.) fra Old Town. Det er her, du kan få en sjov og informativ tur rundt på forskellige bryggerier, opleve seværdighederne og historiens vingesus i Old Town og virkelig leve og indsnuse den pulserende stemning, som du kun finder, hvis du kaster dig ud i nattelivet her. San Diegos Gaslamp Quarter har rigtig mange trendy barer og klubber, som du kan udforske. 

Tag på oplevelse med en lejebil

At leje en bil, når du er på ferie i San Diego, er uden tvivl pengene værd. Nogle af de bedste turistattraktioner nås nemmest med bil, og så behøver du ikke bekymre dig om at skulle få det til at passe med offentlige transportmidler, når du bare kan hoppe ind i din bil og køre af sted. Hvis du fx har planer om at besøge det verdenskendte San Diego Sea World – eller det historiske USS Midway Museum, vil du nok foretrække at kunne bruge hele dagen der uden at skulle være begrænset af offentlige transportforbindelser. 

San Diego Sea World ligger kun lidt over 15 minutters kørsel fra Gaslamp Quarter. I din lejebil er det blot en strækning på 10 km, så er du ved denne ikoniske seværdighed. Sea World er kendt og elsket verden over,. Hop ind i din lejebil, og kør ud og se på bedårende delfiner, fabelagtige hvaler, og lær om nogle af naturens fineste arter, lige når det passer dig. Lad dig imponere, ligesom millioner af andre besøgende, som Sea World har budt velkommen i de sidste mange år – og oplev det, du indtil nu kun har set på billeder. Gør dine drømme til virkelighed i Sea World. 

Hvis historie er mere dig, skal du helt sikkert tage en tur på USS Midway Museum. Mange af de flyvemaskiner som står her, er bygget i det sydlige Californien, og er vidnesbyrd om den legendariske San Diego Navy. Udforsk legenden og hør om Midway, det amerikanske hangarskib, som har været længst tid i aktiv tjeneste i det 20. århundrede. Oplev San Diegos historiske legende. 

Glem ikke San Diegos shoppingområder. Vi anbefaler, at du besøger Westfield Horton Plaza, et shoppingcenter i mange etager, som ligger under 10 min. fra hjertet af Gaslamp Quarter. Dette kendte shoppingcenter har hjulpet kunder med at shoppe amok siden 1985, og kan prale af hele fem etagers shoppingparadis. Du kan ikke undgå at finde den perfekte souvenir her, samt mange andre lækre produkter. Og der er selvfølgelig op til flere cafeer og restauranter, så du kan lade op på i ægte Julia Roberts-stil! Shop du bare løs! 

Lufthavne

San Diego internationale lufthavn ligger små 5 km (15 min.) nordvest for San Diego. Det er en international lufthavn, og dens tætte placering på San Diegos pulserende bymidte gør den til et populært sted for pendlere. Den huser fem store luftfartsselskaber, og er hoveddestination for Alaska Airlines. San Diego er dog ikke et lufthavnsknudepunkt som sådan, men byen er alligevel en populær destination. 

Det kommer sikkert ikke som nogen overraskelse, at San Diego internationale lufthavn er meget travl. Den er faktisk blandt USAs mest trafikerede lufthavne med kun én landingsbane, og er verdens tredjetravleste. Dette er alt sammen muligt, fordi San Diegos internationale lufthavn dækker et areal på ikke mindre end 270 hektarer land. I de sidste par år siges det, at lufthavnen har betjent 50.000 passagerer dagligt. Det er altså en del lufttraffik. Nogle af de biludlejningsfirmaer, der holder til her, er Hertz, Budget og Sixt Car Rental

Selv om San Diego internationale lufthavn opererer mest med indenrigsflyvning, kan man også flyve internationalt herfra. Der er ca. 500 planlagte flyvninger dagligt, og nogle af disse flyver længere væk end blot til resten af USA. Der er mange internationale destinationer herfra, med mulighed for blandt andet at flyve til Japan, England og Tyskland – og det endda direkte. 

Trafik

Trafikken i og uden for San Diego kan variere meget. Da der bor mere end 3 millioner mennesker, og de fleste kører i bil, betyder det, at trafikken kan blive ret hektisk på visse tidspunkter af døgnet med mange biler på korte vejstrækninger. Rammer du myldretiden, kan du nemt komme til at vente i mere end en time. Bilkøerne er meget lange på disse tidspunkter. 

Parkering kan være en udfordring i San Diego, lige som i andre populære storbyer i USA. Du kan nemt køre rundt og lede efter parkering i en halv times tid, medmindre bil-guderne smiler til dig, og du er heldig. Vi anbefaler derfor, at du undgår områder som Downtown San Diego og de populære turiststeder som Coronado Beach. 

Da trafikken er meget upålidelig i San Diego, er det værd at overveje grundigt om du skal leje bil, inden du ankommer til byen. Planlægger du at bevæge dig uden for byen og opleve fx vinmarker og æbleplukning, så er en bil nok nødvendig. Planlægger du derimod at tilbringe de fleste dage i og omkring Downtown San Diego med en enkelt dagtur ud af byen, så er det måske værd at holde sig til den offentlige transport. Glem ikke, at mange af byens seværdigheder faktisk kan nås til fods.

Dansk