Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje San Diego

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Diego inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Diego miniguide

Billeje San Diego

Biludlejning San Diego

San Diego (med næsten 1.300 tusind indbyggere i 2008) er den næststørste by i Californien. Det er beliggende i den sydvestlige del af staten – nær grænsen til Mexico .

San Diego er en populær turistby med mange tilbud på en række områder. Især når det kommer til erfaringsbaseret attraktioner for hele familien, byen har meget at vise – herunder følgende: San Diego Zoo i Balboa Park (beliggende i en 5 km2 stort grønt område i centrum af byen – med over 4.000 dyr), San Diego Wild Animal Park (juli 1 km2 store zoo, hvor hver art lever i en skræddersyet miljø) og Sea World i San Diego (en forlystelsespark, herunder isbjørne, søløver, delfiner, hvaler, søløver og pingviner).

En velkendt attraktion er Old Town (med stater som California State Park) – et historisk distrikt med 37 bevarede bygninger fra perioden 1821 til 1872. Ellers skal det nævnes, at DT er flere områder med fremragende strande nær byen – herunder i og omkring turistområde i La Jolla (“juvel ved havet”).

Der er flere lufthavne i San Diego. Den største er San Diego International Airport , som ligger 5 km syd for centrum.

Dansk