Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Los Angeles Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Los Angeles Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Los Angeles Lufthavn miniguide

Billeje Los Angeles Lufthavn

Biludlejning Los Angeles Lufthavn

Los Angeles International Airport (LAX) ligger 24 km sydvest for Los Angeles i USA . Fra lufthavnen er der en metro og bus tilLos Angeles .Der er også direkte busser til andre byer i det sydlige Californien. Omkring 40 forskellige bilproducenter ligger lige uden for lufthavnen, hvoraf 11 tilbyder en særlig service for at hente / bringe passagerer til lufthavnen. Disse er Advantage, Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz, Thrifty og Fox

Los Angeles International Airport havde besøg af 59.542.151 passagerer i 2009 og er en af de 7 travleste med hensyn til antallet af passagerer på verdensplan. Det er en hub for Alaska Airlines, United Airlines og Horizon Air. Et stort antal flyselskaber, der flyver til destinationer over hele verden. Los Angeles Airport har alle ni terminaler.

Med over 70 forskellige caféer, barer og restauranter og en 50-århundrede butikker spredt ud over alle terminaler, Los Angeles Airport nok at byde på. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, sundhedspleje, bank-og business center. Der er flere hoteller tæt på lufthavnen, herunder Hilton Los Angeles Airport Holiday Inn Los Angeles International Airport.

Dansk