Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Los Angeles Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Los Angeles Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Los Angeles Lufthavn miniguide

Billeje Los Angeles Lufthavn
Biludlejning Los Angeles Lufthavn

Los Angeles International Airport (LAX) ligger 24 km sydvest for Los Angeles i USA. Fra lufthavnen er der en metro og bus tilLos Angeles. Der er også direkte busser til andre byer i det sydlige Californien. Omkring 40 forskellige bilproducenter ligger lige uden for lufthavnen, hvoraf 11 tilbyder en særlig service for at hente / bringe passagerer til lufthavnen. Disse er Advantage, Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz, Thrifty og Fox

Los Angeles International Airport havde besøg af 59.542.151 passagerer i 2009 og er en af de 7 travleste med hensyn til antallet af passagerer på verdensplan. Det er en hub for Alaska Airlines, United Airlines og Horizon Air. Et stort antal flyselskaber, der flyver til destinationer over hele verden. Los Angeles Airport har alle ni terminaler.

Med over 70 forskellige caféer, barer og restauranter og en 50-århundrede butikker spredt ud over alle terminaler, Los Angeles Airport nok at byde på. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, sundhedspleje, bank-og business center. Der er flere hoteller tæt på lufthavnen, herunder Hilton Los Angeles Airport Holiday Inn Los Angeles International Airport.