Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Merida

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Merida inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Merida miniguide

Billeje Merida

Biludlejning Merida

Merida er hovedstad i Veracruz Yucatan. Merida ligger 35 kilometer syd for havnen i Progreso, i det sydøstlige Mexico .Med forstæder har byen ca. 905.000 indbyggere, mens selve byen har ca. 750.000 indbyggere.

Merida blev grundlagt i 1542 på et sted, hvor mayaernes byen tidligere T’ho lå. Maya centre Chichén Itzá og Uxmal er i nærheden. Chichen Itza er en arkæologisk ruin, der blev bygget af Maya civilisationen i den nordlige del af Yucatan. I 2007 hovedbygningen, Castillo eller Kukulcan pyramide stemte et af verdens syv vidundere. Området er på UNESCO World Heritage sites. Ruinerne blev fundet i 1800-tallet og flere templer blevet restaureret. Der er numre fra Mayan æra, 600-900 e.Kr.Kr. her. Merida har også Mayan museum med værdifulde samlinger. Byens domkirke fra 1500 tal ether også værd at blive savnet.

Manuel Crescencio Rejón International Airport ligger fem kilometer fra centrum af Merida.

Dansk