Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Merida

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Merida inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Merida miniguide

Billeje Merida
Biludlejning Merida

Merida er hovedstad i Veracruz Yucatan. Merida ligger 35 kilometer syd for havnen i Progreso, i det sydøstlige Mexico .Med forstæder har byen ca. 905.000 indbyggere, mens selve byen har ca. 750.000 indbyggere.

Merida blev grundlagt i 1542 på et sted, hvor mayaernes byen tidligere T’ho lå. Maya centre Chichén Itzá og Uxmal er i nærheden. Chichen Itza er en arkæologisk ruin, der blev bygget af Maya civilisationen i den nordlige del af Yucatan. I 2007 hovedbygningen, Castillo eller Kukulcan pyramide stemte et af verdens syv vidundere. Området er på UNESCO World Heritage sites. Ruinerne blev fundet i 1800-tallet og flere templer blevet restaureret. Der er numre fra Mayan æra, 600-900 e.Kr.Kr. her. Merida har også Mayan museum med værdifulde samlinger. Byens domkirke fra 1500 tal ether også værd at blive savnet.

Manuel Crescencio Rejón International Airport ligger fem kilometer fra centrum af Merida.