Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Merida Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Merida Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Merida Lufthavn miniguide

Billeje Merida Lufthavn
Biludlejning Merida Lufthavn

Manuel Crescencio Rejón International Airport (MID) er placeret ca 8 km sydvest for Merida der er hovedstad i Yucatan stat kendt for sin rige maya historie.Der er shuttle busser mellem lufthavnen og Merida, men tjenester er ikke så hyppigt som taxier kan være et godt alternativ. Merida Rejón Airport Biludlejning tilbyder billeje fra både lokale og internationale biludlejningsfirma Hertz, Dollar, Budget, Advantage, National, Discount.

I 2008 besøgte 1.058.510 passagerer Merida-Rejón Airport. Mellem 1999 og 2001, helt lufthavnen renoveret. Det tjener både indenlandske og internationale destinationer.

Lufthavnen har fire forskellige barer, restauranter og caféer og fantastiske shoppingmuligheder, herunder en smykker butik. Merida-Rejón Airport har også sundhedssektoren, bank-og turistinformation. Der er ingen hoteller i lufthavnen.