Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Merida Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Merida Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Merida Lufthavn miniguide

Billeje Merida Lufthavn

Biludlejning Merida Lufthavn

Manuel Crescencio Rejón International Airport (MID) er placeret ca 8 km sydvest for Merida der er hovedstad i Yucatan stat kendt for sin rige maya historie.Der er shuttle busser mellem lufthavnen og Merida, men tjenester er ikke så hyppigt som taxier kan være et godt alternativ. Merida Rejón Airport Biludlejning tilbyder billeje fra både lokale og internationale biludlejningsfirma Hertz, Dollar, Budget, Advantage, National, Discount.

I 2008 besøgte 1.058.510 passagerer Merida-Rejón Airport. Mellem 1999 og 2001, helt lufthavnen renoveret. Det tjener både indenlandske og internationale destinationer.

Lufthavnen har fire forskellige barer, restauranter og caféer og fantastiske shoppingmuligheder, herunder en smykker butik. Merida-Rejón Airport har også sundhedssektoren, bank-og turistinformation. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk