Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Puerto Vallarta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Puerto Vallarta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Puerto Vallarta miniguide

Billeje Puerto Vallarta
Biludlejning Puerto Vallarta

Puerto Vallarta ligger i staten Jalisco på Pacific Coast. 177.000 mennesker lever i Puerto Vallarta (2005). Herfra er der bådture til kysten.

Puerto Vallarta har smukke strande, og flere femstjernede hoteller. Mange krydstogtskibe stoppe her for en dag. Banderas Bay er en af de største og dybeste bugter i verden. Her er flere mil med strande sjøskilpadder og delfiner. Der er gode betingelser for dykning, snorkling og fiskeri. Her er flere papaya og mango plantager, jungle og vandfald. Øst for Puerto Vallarta er Sierra Madre bjergene. Besøgende kan gå vandreture i bjergene, spille golf, ride heste, sejle eller kite. Byen har en gammel by med mange gallerier. I Puerto Vallarta er der en botanisk have. I november festival med madlavningskurser, vin og tequila smagning, og elementer af kunst.

Gustavo Diaz Ordaz International Airport er fem kilometer syd for Puerto Vallarta.