Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Puerto Vallarta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Puerto Vallarta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Puerto Vallarta miniguide

Billeje Puerto Vallarta

Biludlejning Puerto Vallarta

Puerto Vallarta ligger i staten Jalisco på Pacific Coast. 177.000 mennesker lever i Puerto Vallarta (2005). Herfra er der bådture til kysten.

Puerto Vallarta har smukke strande, og flere femstjernede hoteller. Mange krydstogtskibe stoppe her for en dag. Banderas Bay er en af de største og dybeste bugter i verden. Her er flere mil med strande sjøskilpadder og delfiner. Der er gode betingelser for dykning, snorkling og fiskeri. Her er flere papaya og mango plantager, jungle og vandfald. Øst for Puerto Vallarta er Sierra Madre bjergene. Besøgende kan gå vandreture i bjergene, spille golf, ride heste, sejle eller kite. Byen har en gammel by med mange gallerier. I Puerto Vallarta er der en botanisk have. I november festival med madlavningskurser, vin og tequila smagning, og elementer af kunst.

Gustavo Diaz Ordaz International Airport er fem kilometer syd for Puerto Vallarta.

Dansk