Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hermosillo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hermosillo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hermosillo miniguide

Billeje Hermosillo

Biludlejning Hermosillo

Hermosillo er hovedstaden i staten Sonora, beliggende i det nordvestlige Mexico .Hermosillo har 850.000 indbyggere (2000).

Hermosillo er en populær vinter turistdestination, som blev grundlagt i 1700-tallet som en spansk militærbase. Fra radiotårnet Cerro de la Campana er en god udsigt over Hermosillo og omegn. Andre attraktioner omfatter Museo de Sonora, i en gammel stenbygning fra1897.Her kan besøgende se de gamle fængselsceller. Hector Espino Stadium, hjem i Mexico’s bedste baseball spillere Hermosillo Naranjeros beliggende i Hermosillo. En gammel citadel dominerer byens centrum. En time syd for byens smukke strande i Bahia Kino, Hermosillo og det omkringliggende område er en blanding af ørken og bjerge, der har gode betingelser for vandre-og mountainbike. Her kan besøgende møde dyr som firben, rådyr og coyote.

Den nærmeste lufthavn er General Ignacio PESQUEIRA Garcia Airport, 9 miles udenfor Hermosillo.

Dansk