Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hermosillo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hermosillo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hermosillo miniguide

Billeje Hermosillo
Biludlejning Hermosillo

Hermosillo er hovedstaden i staten Sonora, beliggende i det nordvestlige Mexico .Hermosillo har 850.000 indbyggere (2000).

Hermosillo er en populær vinter turistdestination, som blev grundlagt i 1700-tallet som en spansk militærbase. Fra radiotårnet Cerro de la Campana er en god udsigt over Hermosillo og omegn. Andre attraktioner omfatter Museo de Sonora, i en gammel stenbygning fra1897.Her kan besøgende se de gamle fængselsceller. Hector Espino Stadium, hjem i Mexico’s bedste baseball spillere Hermosillo Naranjeros beliggende i Hermosillo. En gammel citadel dominerer byens centrum. En time syd for byens smukke strande i Bahia Kino, Hermosillo og det omkringliggende område er en blanding af ørken og bjerge, der har gode betingelser for vandre-og mountainbike. Her kan besøgende møde dyr som firben, rådyr og coyote.

Den nærmeste lufthavn er General Ignacio PESQUEIRA Garcia Airport, 9 miles udenfor Hermosillo.