Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Villahermosa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Villahermosa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Villahermosa miniguide

Billeje Villahermosa

Biludlejning Villahermosa

Villahermosa er hovedstaden i Tabasco, Mexico .Omkring 652.000 mennesker bor i byen, som er beliggende på Rio Grijalva.

Grundlagt i 1596 under navnet Villa Felipe 2, og har ændret navn flere gange, før det fik sit nuværende navn i 1915. Parque-Museo La Venta Museum er et af de største turistattraktioner i Villahermosa. Det tog forskere fund fra Oltek kultur, mens de boret efter olie. Byen er blevet rig på olie. Tomás Garrido Park. Yumka er en national park med sø og skov med dyreliv. Villahermosa har en domkirke fra 1614. Byens arkæologiske museum er anset som en af Mexicos rigeste.

Villahermosa Lufthavn er 15 kilometer uden for byen

Dansk