Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje La Paz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i La Paz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

La Paz miniguide

Billeje La Paz

Biludlejning La Paz – Foto: © Paul Richter

La Paz er hovedstaden i Baja California Sur på Golfo de California i Mexico .Byområde La Paz har 200.000 indbyggere (2005). Området er Mexicos fjerdestørste autonome region. La Paz er en fiskerihavn og en vigtig turistdestination. Her er der en færge til Mazatlan og Los Mochis på det mexicanske fastland.

La Paz har flere smukke strande og øer ud for kysten. Playa El Tesoro er temmelig tavs, umotorisert vandsport i et beskyttet bugt med lavvandede søer. Øer i Sea of Cortez kan nås med båd. Her er en stor marine dyreliv med smuk udsigt. I La Paz er der en aktiv natteliv med natklubber, hvor vandkanten. I coffee shops, kan besøgende drikke kaffe til langt ud på natten. La Paz tilbyder også hvalsafari og camping muligheder.

Den nærmeste lufthavn er Aeropuerto Internacional General Manuel Márquez de Leo, lige udenfor La Paz by.

Dansk