Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje La Paz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i La Paz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

La Paz miniguide

Billeje La Paz
Biludlejning La Paz – Foto: © Paul Richter

La Paz er hovedstaden i Baja California Sur på Golfo de California i Mexico .Byområde La Paz har 200.000 indbyggere (2005). Området er Mexicos fjerdestørste autonome region. La Paz er en fiskerihavn og en vigtig turistdestination. Her er der en færge til Mazatlan og Los Mochis på det mexicanske fastland.

La Paz har flere smukke strande og øer ud for kysten. Playa El Tesoro er temmelig tavs, umotorisert vandsport i et beskyttet bugt med lavvandede søer. Øer i Sea of Cortez kan nås med båd. Her er en stor marine dyreliv med smuk udsigt. I La Paz er der en aktiv natteliv med natklubber, hvor vandkanten. I coffee shops, kan besøgende drikke kaffe til langt ud på natten. La Paz tilbyder også hvalsafari og camping muligheder.

Den nærmeste lufthavn er Aeropuerto Internacional General Manuel Márquez de Leo, lige udenfor La Paz by.