Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Manzanillo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Manzanillo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Manzanillo miniguide

Billeje Manzanillo
Biludlejning Manzanillo

Manzanillo er beliggende i Colima tilstand, hvor det er hovedstaden i floden Río Colima. Manzanillo er placeret i 500 meter, ca. 50 km fra Pacific Coast. 138 000 indbyggere bor i byen (2006). Der er en jernbane til havnen i Manzanillo og indre dele af Mexico .Harbour Town er en af Mexicos største og travleste.

Manzanillo blev grundlagt i 1523. Byen er kendt for at have gode betingelser for dybhavsfiskeri, og en udvej. Det er også et populært krydstogtskib destination. Besøgende kan tage på snorkling ture i Manzanillo Bay, hvor der er et fragtskib, der sank i 1959. Der er også andre vrag og rev. I Manzanillo er det også godt vandreområder til skjulte søer og vandfald, der passerer små landsbyer. Fra toppene er god udsigt over Stillehavet. Byen har flere afgange begivenheder årligt. Syd for byen er Las Hadas er kendt for sin udvej.

Playa de Oro Airport ligger cirka 28 kilometer uden for Manzanillo.