Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Manzanillo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Manzanillo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Manzanillo miniguide

Billeje Manzanillo

Biludlejning Manzanillo

Manzanillo er beliggende i Colima tilstand, hvor det er hovedstaden i floden Río Colima. Manzanillo er placeret i 500 meter, ca. 50 km fra Pacific Coast. 138 000 indbyggere bor i byen (2006). Der er en jernbane til havnen i Manzanillo og indre dele af Mexico .Harbour Town er en af Mexicos største og travleste.

Manzanillo blev grundlagt i 1523. Byen er kendt for at have gode betingelser for dybhavsfiskeri, og en udvej. Det er også et populært krydstogtskib destination. Besøgende kan tage på snorkling ture i Manzanillo Bay, hvor der er et fragtskib, der sank i 1959. Der er også andre vrag og rev. I Manzanillo er det også godt vandreområder til skjulte søer og vandfald, der passerer små landsbyer. Fra toppene er god udsigt over Stillehavet. Byen har flere afgange begivenheder årligt. Syd for byen er Las Hadas er kendt for sin udvej.

Playa de Oro Airport ligger cirka 28 kilometer uden for Manzanillo.

Dansk