Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cozumel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cozumel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cozumel miniguide

Billeje Cozumel

Biludlejning Cozumel

Cozumel er en ø i Det Caribiske Hav, ud for østkysten af Yucatán. Halvtreds tusinde indbyggere bor på øen, som tilhører staten Quintana Roo. Det er ca. 47 km lang og 14 kilometer bred. 72.000 bor i Cozumel. Her er bilfærgen til Calica, syd for Playa del Carmen.

Cozumel er en af Mexicos største turistattraktioner, og er en populær cruise destination. Hovedstaden i Cozumel er San Miguel har en 271 meter lang mole, der kan rumme to krydstogtskibe på en gang. Her er de smukke strande, som er velegnet til dykning og snorkling. Flere dyk erhvervsdrivende kan tage besøgende ude på revene ud Cozumel kyst. Besøgende kan også leje en scooter, fiskeri eller tage en tur med en mini-ubåd. Fra Cozumel der er flere ture til mayaernes arkæologiske opdagelser såsom San Gervasio, nord for Carretera tværgående eller Mayan steder tæt på El Cedral landsby.

Lufthavn Cozumel lufthavn er tre kilometer uden for centrum.

Dansk