Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cozumel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cozumel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cozumel miniguide

Billeje Cozumel
Biludlejning Cozumel

Cozumel er en ø i Det Caribiske Hav, ud for østkysten af Yucatán. Halvtreds tusinde indbyggere bor på øen, som tilhører staten Quintana Roo. Det er ca. 47 km lang og 14 kilometer bred. 72.000 bor i Cozumel. Her er bilfærgen til Calica, syd for Playa del Carmen.

Cozumel er en af Mexicos største turistattraktioner, og er en populær cruise destination. Hovedstaden i Cozumel er San Miguel har en 271 meter lang mole, der kan rumme to krydstogtskibe på en gang. Her er de smukke strande, som er velegnet til dykning og snorkling. Flere dyk erhvervsdrivende kan tage besøgende ude på revene ud Cozumel kyst. Besøgende kan også leje en scooter, fiskeri eller tage en tur med en mini-ubåd. Fra Cozumel der er flere ture til mayaernes arkæologiske opdagelser såsom San Gervasio, nord for Carretera tværgående eller Mayan steder tæt på El Cedral landsby.

Lufthavn Cozumel lufthavn er tre kilometer uden for centrum.