Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cancun

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cancun inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cancun miniguide

Billeje Cancun

Biludlejning Cancun

Cancun er placeret i staten, Quintana Roo, på den nordøstlige kyst af Yucatán-halvøen og tilhører Mexico .700.000 mennesker bor i byen, der ligger i en dal på 1430 meters højde i Sierra Madre Occidental Bjerge.

Cancun er et kendt turistmål, som også kaldes den mexicanske Caribien. De fleste seværdigheder er på en ø med en broforbindelse til fastlandet. Her er miles af hvide strande og krystalklart vand. Cancun betragtes som porten til mayaernes verden. Flere templer og ritual steder er let tilgængelige i junglen. Besøgende kan snorkel i floder, svømme med delfiner og skildpadder, beundre den tropiske flora og fauna. Cancun har en økopark og tilbyder gode betingelser for ornitologer. Der er også mange gamle bygninger, med en domkirke fra 1700-tallet.

Cancún International Airport ligger seksten kilometer syd for centrum.

Dansk