Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cancun

Skal du besøge Cancun denne sommer? Det er en rigtig god idé. Byen er et helt fantastisk sted. Hvis du ønsker at nyde sightseeing omkring denne storslåede kyst, anbefales det, at du benytter en biludlejningsservice. At køre selv gør hele turen meget mere fleksibel. Det kan gøres billigt, og du slipper for at sidde i vogne med horder af mennesker, der også er på ferie ved kysten. 

Guide til Cancun

Billeje Cancun

Biludlejning Cancun

Cancun er en mexicansk by, der ligger på Yucatan-halvøen og grænser op til Det Caribiske Hav. Den fungerer som hovedstad for Mexicos mest østlige stat – Quintana Roo. Bortset fra sin status som hovedkvarter for denne stat, er Cancun kendt for sine mange resorter og sandstrande samt et meget pulserende natteliv. Denne kystby er især sammensat af to forskellige områder. De inkluderer det traditionelle centrum, kendt som El Centro, og et Uptown-område – Zona Hotelera. Uptown-sektionen har alle natklubber, restauranter og højhushoteller ved stranden. 

Med en befolkning på under 700.000 mennesker, der fylder ca. 1.979 km², er Cancun uden tvivl et af de mest tæt befolkede områder i hele Mexico. Denne egenskab gør området til et meget indbydende sted for besøgende og turister. Temperaturen her er skøn og gennemsnitligt ca. 21 grader. Begyndelsen af december og april er nogle af de bedste måneder at opleve alt hvad Cancun kan tilbyde. De regnfulde måneder er september og oktober. 

Måske har du hørt en masse om Cancun og dets fest-ry. Det er helt fint; men solrige Cancun har meget mere at byde på end festerne. Her finder du masser af afslapning og smukke resorts, der tager højde for familier og enkeltpersoner, der ønsker at opleve det fantastiske Yucatan-klima. Her finder du maya-ruinerne inklusive Yamil Lu’um og El Rey, et smuldrende tårn af lysegrå sten. 

Her vil de mystiske og pragtfulde ruiner føre dig tilbage gennem historien, helt til Maya-civilisationen. Cancun siges at have vist sig på kortene for første gang tilbage i 1700-tallet. Ordet Cancuns betydning er ukendt. Faktisk rygtedes det, at her oprindeligt kun boede tre mennesker i byen på denne halvø. I stedet for at høre og få det hele fra rygter, hvorfor så ikke tage en tur til Cancun og få lidt førstehåndsinfo fra de lokale? 

Tag på opdagelse med din udlejningsbil

Denne by har masser af steder at besøge. Der er aldrig en kedelig dag, hvis du får fat i en udlejningsbil her. Du kan besøge Cancun Underwater Museum. 30 minutters kørsel (16 km) bringer dig til en strand fuld af omkring 500 skulpturer i stor størrelse. Det er måske en af de største kunstige undervandsattraktioner i verden. Vil du se nærmere på dem? Du kan hoppe på en udflugtsbåd og udforske mere med en erfaren guide. 

Hvis du elsker faldskærmsudspring og snorkling, er Cancun bestemt et sted, du bør besøge. Faktisk tager en køretur på cirka 42 km (40 minutter) dig til stranden. Her kan du dykke ned i nogle af verdens største undervandsgrotter. Disse undersøiske jordfaldshuller strækker sig op til 140 km i længden og cirka 5 kilometers dybde, hvilket gør dem til fantastiske steder at besøge og udforske. Et sådant naturligt forekommende vidunder er kendt som Ox Bel Ha. 

Et sted som du skal besøge under din ferie i Cancun er Maya-ruinerne Chichén Itzá. Fra Cancun er denne destination cirka 242 km (3 timers kørsel) på motorvejen. Her kan du lære mere om denne bys historie og dens forhold til religion. 

Lufthavne

Cancun betjenes kun af én lufthavn, der kaldes Cancun International Airport. Dette er Mexicos næstmest travle lufthavn, og håndterer over 25 millioner passagerer hvert år. Her kan du flyve til over 133 destinationer over hele verden, og den betjenes af 44 af verdens største flyselskaber. 

Denne lufthavn ligger ca. 20 km kørsel fra byens centrum. Lufthavnen er designet til at sikre, at du nemt tjekker ind, bliver kontrolleret på rekordtid og fortsætter til din destination. Derudover er der også et stort antal cafeer i denne lufthavn. 

Der er en række biludlejningsfirmaer beliggende i Cancún International Airport, hvilket gør det nemt at leje en bil i udlejningsområdet. Med velrenommerede biludlejningsfirmaer som Hertz, Budget eller Thrifty, vil der altid være den rigtige bil til dig. Der findes shuttle-busser som kører dig fra lufthavnen til biludlejningscentret. 

Trafik

En af de mest fremragende træk ved denne by er den gode vejtilstand. Her kan du køre til dit hotel eller forskellige destinationer med minimale trafikpropper. Det er vigtigt at bemærke, at der nogle gange er mindre trafikpropper om morgenen og om aftenen. Du kan altid organisere din tidsplan i overensstemmelse hermed. 

For at gøre dine ture rundt i Cancun lettere, kan du vælge at installere Google Maps’ app på din smartphone. Der er udpegede parkeringsområder i byen, og det er altid en god ide at overholde trafikreglerne her. Sørg for at overholde hastighedsgrænser, hver gang du kører rundt i Cancun eller byens forstæder. 

Dansk