Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tampa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tampa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tampa miniguide

Billeje Tampa

Biludlejning Tampa

Tampa ligger på vestkysten af Florida i USA – og med sine ca.330.000 indbyggere, men statens tredje største by. Under forstæderne med, er Tampa centrum for et storbyområde, der tæller omkring 2.700.000 mennesker.

Blandt de mest populære attraktioner i Tampa er den kombinerede forlystelser og dyrepark Busch Garden, som er Afrika som et tema. Tæt ved er også en stor og godt besøgt vandland – Adventure Park. Andre populære turistmål inden for samme genre’s Lowry Park Zoo (mere end 2000 dyr) og Florida Aquarium.

Ellers er der to historiske kvarterer i byens centrum, hver på sin egen måde at opfordre turister opmærksomhed: Ybor City (en gammel cigar fabrik område, som i dag er bedst kendt for sin koncentration af klubber og barer) og Hyde Park (hvor den første og fremmest, arkitektur er en attraktion). Desuden nævnte 7-mile promenade Bayshore Boulevard. Herfra er det en vidunderlig udsigt over Tampa Bay.

Tampa er også kendt som en by, hvor meget satse på sport. Både når det kommer til hockey, baseball og amerikansk fodbold har Tampa professionelt team, der er blandt de bedste i USA.

Lufthavn Tampa International Airport er 11 km vest for centrum.

Dansk