Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tampa

Hvis du planlægger at holde din næste ferie i byen Tampa, og vil leje bil for lettere at kunne komme omkring, så er der ingen grund til bekymring, for det er let at finde biludlejningsfirmaer. Du kan finde biludlejningsfirmaer i lufthavnen eller lige i nærheden. Eller du kan ganske enkelt bruge biludlejerens hjemmeside til at leje den bil, du ønsker. 

Guide til Tampa

Billeje Tampa
Biludlejning Tampa

Tampa er hovedbyen i Hillsborough County, der ligger i den amerikanske delstat Florida ved den Mexicanske Golf. Byen ligger på Floridas vestkyst, og er den største by i området omkring Tampa Bay. Tampa er den tredjestørste by i Florida, næst efter Jacksonville og Miami. Havnen i Tampa Bay er den største i staten Florida, og den ligger tæt på byens centrum ved Channel District. Tampa er i øjeblikket en del af det større byområde, der kaldes Tampa Bay Area. 

Byen havde i 2018 et indbyggertal på omkring 393.000, hvilket gør den til en af de mest folkerige byer i Florida. Tampas samlede areal er 453.9 kvadratkilometer, hvilket omfatter 293.7 kvadratkilometer landareal og 160.1 kvadratkilometer vandareal. Byen har et fugtigt klima, der er påvirket af beliggenheden ved bugten og den Mexicanske Golf, og som har kendetegnene for et tropisk klima. 

Vejrets periodiske skiften i Tampa kan inddeles i fire årstider. I Tampa er der sommer, efterår, vinter og forår. Sommeren falder sammen med den regnfulde periode, og ligger fortrinsvis fra maj til oktober. Som oftest ligger temperaturen det meste af tiden mellem højst 32°C og mindst 23°C. Vinteren er for det meste mild og tør i Tampa, med temperaturer imellem højst 21°C og mindst 10°C. Forårets komme betyder en langsom stigning i gennemsnitstemperaturen, der starter i midten af februar, og når efteråret kommer falder temperaturen gradvist. 

Byen byder på et bredt spektrum af arkitektoniske stilarter og designretninger. Et par eksempler på disse interessante udtryk er det nyrenoverede museum Tampa Museum of Art, der er holdt i postmoderne stil, samt Tampa Theatre. Desuden kan man finde adskillige skyskrabere, hele 21 bygninger skyder i gennemsnit 76 meter i vejret. For staten Floridas vedkommende er det kun Miami, der har 147 højhuse, som kan overgå dette, når det gælder høje bygninger. 

Udforsk området med din lejebil

I Tampa er der flere interessante steder, man kan besøge med en lejebil. Et af disse fantastiske steder er vandparken Adventure Island. Det er det perfekte sted at køle af, også hvis du er sammen med venner eller familie. Hvis du godt kan lide at møde nye mennesker, er dette også et perfekt sted. Med en lejebil kan du besøge parken fra Tampas internationale lufthavn med en køretid på ca. 22 minuter med en afstand på små 27 km. 

Et andet spændende sted i byen, som du kan besøge med en lejebil, er Tampa Bay History Centre. Her kan du få mere at vide om Tampas og det sydlige og centrale Floridas historie. Du kan se interessante fortidslevn fra det oprindelige folk, Seminole-stammen, historiske dokumenter og meget mere. Det historiske center ligger omkring 15 km fra lufthavnen, og med en lejebil kan du komme dertil på ca. 16 minutter. 

Desuden er der mange restauranter og barer at besøge i Tampa, hvis du vil fordrive tiden eller møde nye mennesker. En af de mest populære beværtninger, du kan besøge, er Red Star Rock Bar. Den ligger ca. 18 km fra lufthavnen, og med en lejebil kan du være der på 15 minutter. 

Lufthavne

I Tampa finder du adskillige lufthavne, hvor den travleste er Tampa International Airport. Lufthavnen har flyvninger til 16 udenrigsdestinationer og op til 66 indenrigsdestinationer. Nogle af de mest almindelige rejsemål for rejsende fra denne lufthavn, er London, Aberdeen, Brownsville, Bruxelles, Buenos Aires osv. 

Den internationale lufthavn er meget nem at finde rundt i, også selv om det er første gang, du er på besøg. Det er fordi den er velorganiseret, og det er let at finde det, man leder efter. Du vil derfor hurtigt kunne nå det, du skal, og endda også få tid til at slappe af. 

Herudover kan du finde flere forskellige typer af biludlejningsfirmaer at vælge imellem, hvis du vil leje en bil. Nogle af de biludlejningsfirmaer du finder er Enterprise, Budget, Sixt, TPA Rental Car og mange andre. Andre lufthavne i Tampa er Peter O. Knight Airport og Tampa Executive Airport. 

Trafik

Kvaliteten af vejsystemet i Tampa er meget imponerende, og så længe du undgår at køre i myldretiden, får du ingen problemer med at komme rundt i byen. Myldretiden er typisk kl. 7.30-9.00 om morgenen og 15.30-19.30 om aftenen. Dukan let finde vej til din destination ved at bruge GPS og/eller kort på din smartphone. På den måde kan du også holde øje med trafiktætheden i byen. 

Som i de fleste af verdens byer er der hastighedsbegrænsninger på de forskellige typer veje i byen. Nogle af hastighedsgrænserne er 90 km/t, som er standarden på alle veje og motorveje, med mindre andet er angivet, 50 km/t i tættere bebyggede områder og 30 km/t omkring skoler. Herudover finder du forskellige former for parkeringsmuligheder som fx parkeringspladser, parkeringshuse, hotelparkering osv.