Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Jacksonville

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jacksonville inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jacksonville miniguide

Billeje Jacksonville
Biludlejning Jacksonville

Jacksonville er den største by i staten Florida, og er hovedsæde amtet Duval County. Byen har omkring 850.000 indbyggere, og det skønnes, byområdet, stigende befolkning til 1,3 mio.

Jacksonville ligger ved St. Johns-floden, som løber ud i Atlanterhavet. Byen har stor turisme med 13 millioner besøgende årligt. Jacksonville er en kulturelt centrum for regionen med gallerier, museer, teatre, zoo og botanisk have. Hertil kommer,. Gode indkøbsmuligheder og et varieret natteliv

Nogle af de mest populære attraktioner i Jacksonville’s Museum of Contemporary Art (Moca) – byens Museum of Contemporary Art og Museet for Videnskab og Historie – en naturhistoriske museum med interaktive udstillinger og planetariet.

En berømte vartegn i byens “Venskab Fountain”, som ligger i St. Johns River Park. Den store springvand bygget i 1965 og markedsført sig selv så som “verdens højeste og største.

For 28 km øst for Jacksonville ligger i Jacksonville Beach (på Atlanterhavskysten). Der er miles sandstrande, stor svømning, vandland og tivoli.

Jacksonville International Airport ligger 27 km nord for centrum.