Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Jacksonville

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jacksonville inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jacksonville miniguide

Billeje Jacksonville

Biludlejning Jacksonville

Jacksonville er den største by i staten Florida, og er hovedsæde amtet Duval County. Byen har omkring 850.000 indbyggere, og det skønnes, byområdet, stigende befolkning til 1,3 mio.

Jacksonville ligger ved St. Johns-floden, som løber ud i Atlanterhavet. Byen har stor turisme med 13 millioner besøgende årligt. Jacksonville er en kulturelt centrum for regionen med gallerier, museer, teatre, zoo og botanisk have. Hertil kommer,. Gode indkøbsmuligheder og et varieret natteliv

Nogle af de mest populære attraktioner i Jacksonville’s Museum of Contemporary Art (Moca) – byens Museum of Contemporary Art og Museet for Videnskab og Historie – en naturhistoriske museum med interaktive udstillinger og planetariet.

En berømte vartegn i byens “Venskab Fountain”, som ligger i St. Johns River Park. Den store springvand bygget i 1965 og markedsført sig selv så som “verdens højeste og største.

For 28 km øst for Jacksonville ligger i Jacksonville Beach (på Atlanterhavskysten). Der er miles sandstrande, stor svømning, vandland og tivoli.

Jacksonville International Airport ligger 27 km nord for centrum.

Dansk