Biludlejning Jacksonville Lufthavn

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Jacksonville Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jacksonville Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jacksonville Lufthavn miniguide

Billeje Jacksonville Lufthavn

Biludlejning Jacksonville Lufthavn

Jacksonville International Airport (Jax) placeret 24 km nord for Jacksonville .Der er busser fra lufthavnen til Jacksonville og andre byer i Florida. Den biludlejningsfirmaer Alamo, er National Car, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og Thrifty beliggende i det område, hvor opbevaring tape.

I 2009 besøgte 5.605.934 passagerer Jacksonville Airport. Lufthavnen betjenes af ni forskellige flyselskaber og man kan rejse direkte til 24 forskellige destinationer i USA . Det er både en civil og en militær lufthavn.

Jacksonville Airport har et godt udvalg af butikker og spise-drikke steder. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, spa, pengeautomater, et kapel og business center.Clarion Airport Hotel & Conference Center, som ligger i lufthavnen har et stort konferencecenter.