Biludlejning Jacksonville Lufthavn

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Jacksonville Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jacksonville Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jacksonville Lufthavn miniguide

Billeje Jacksonville Lufthavn

Biludlejning Jacksonville Lufthavn

Jacksonville International Airport (Jax) placeret 24 km nord for Jacksonville .Der er busser fra lufthavnen til Jacksonville og andre byer i Florida. Den biludlejningsfirmaer Alamo, er National Car, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og Thrifty beliggende i det område, hvor opbevaring tape.

I 2009 besøgte 5.605.934 passagerer Jacksonville Airport. Lufthavnen betjenes af ni forskellige flyselskaber og man kan rejse direkte til 24 forskellige destinationer i USA . Det er både en civil og en militær lufthavn.

Jacksonville Airport har et godt udvalg af butikker og spise-drikke steder. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, spa, pengeautomater, et kapel og business center.Clarion Airport Hotel & Conference Center, som ligger i lufthavnen har et stort konferencecenter.

Dansk