Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Jacksonville Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jacksonville Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jacksonville Lufthavn miniguide

Billeje Jacksonville Lufthavn
Biludlejning Jacksonville Lufthavn

Jacksonville International Airport (Jax) placeret 24 km nord for Jacksonville. Der er busser fra lufthavnen til Jacksonville og andre byer i Florida. Den biludlejningsfirmaer Alamo, er National Car, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og Thrifty beliggende i det område, hvor opbevaring tape.

I 2009 besøgte 5.605.934 passagerer Jacksonville Airport. Lufthavnen betjenes af ni forskellige flyselskaber og man kan rejse direkte til 24 forskellige destinationer i USA. Det er både en civil og en militær lufthavn.

Jacksonville Airport har et godt udvalg af butikker og spise-drikke steder. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, spa, pengeautomater, et kapel og business center.Clarion Airport Hotel & Conference Center, som ligger i lufthavnen har et stort konferencecenter.