Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tampa Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tampa Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tampa Lufthavn miniguide

Billeje Tampa Lufthavn
Biludlejning Tampa Lufthavn – Foto: © Dustin Coates

Tampa International Airport (TMA) er placeret 8 km vest for Tampa i USA. Busserne kører mellem Tampa og lufthavnen, biludlejningsfirmaer er repræsenteret i Tampa Airport
Avis Budget, Hertz, Enterprise, og National Trifty. Der er også andre bilproducenter lige uden for lufthavnen kan nås med shuttle bus. Lufthavnen har modtaget flere priser, herunder for dets design.

18.262.934 passagerer besøgte Tampa Airport i 2008. De vigtigste base for Golfstrømmen International Airlines. Lufthavnen betjener omkring 26 forskellige flyselskaber, og blandt de få internationale destinationer er London,Manchester og Athen.

Tampa International Airport har flere butikker, herunder toldfrie, og et godt udvalg af restauranter, caféer og barer. Andre faciliteter, en bank, posthus, legerum for børn, førstehjælp, baby / alrum, en kappell og business center. Den Airport Marriott Hotel er tilsluttet til terminalen.