Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chicago

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chicago inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chicago miniguide

Billeje Chicago

Biludlejning Chicago

Chicago er beliggende i staten Illinois, i Lake Michigan og har 2.800 tusind indbyggere (2008). Grundlagt i 1804, er en vigtig transport hub. Chicago er også et vigtigt finansielt center med nogle af verdens største finansielle institutioner.

Bybilledet er præget af en række skyskrabere og tårne, med regelmæssige, lige gader. Her finder du shopping, restauranter og natteliv steder, samt museer, kunst gallerier, universiteter og højere læreanstalter. Sears Towers er et af verdens højeste bygninger, og her kan besøgende komme til observation dæk “Skydeck Chicago” –  placeret 412 meter over jorden.Herfra har man 360 graders panorama udsigt over byen og de omkringliggende områder.

Chicago er en lerkulturell by og et vigtigt kulturelt centrum, er byen kendt for sin jazz, blues og klassisk musik. “Art Institute of Chicago” er en populær turistattraktion – med en stor samling af fransk kunst fra 1800 – og 1900’s.

Byen har også en astronomisk museum, planetarium, naturhistoriske museer, akvarier og zoologiske haver.

Den nærmeste lufthavn er O’Hare International Airport , der ligger 32 km nordvest for centrum.

Dansk