Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Chicago

Planlægger du at besøge Chicago snart? I så fald vil det være en god ide at leje en bil. Der er adskillige biludlejningsfirmaer at vælge imellem, allerede når du ankommer til lufthavnen. Lejer du en bil, undgår du stress og jag med at forsøge at finde rundt i byen med offentlig transport. Du får også friheden til at besøge lige præcis de steder, som du gerne vil i dit helt eget tempo. 

Guide til Chicago

Billeje Chicago
Biludlejning Chicago

Chicago er en by i staten Illinois, USA, og er en af de mest tætbefolkede byer i staten. Faktisk er den nummer tre på listen over de mest tætbefolkede by i USA. Byen ligger ved Lake Michigans kyst, og blev grundlagt som by i 1837. I Chicago er der fire årstider, og januar og februar er de koldeste måneder. 

Chicago by er økonomisk mangfoldig, og har landets mest stabile økonomi. Ifølge udregninger i september 2017 havde staten et bruttoprodukt for Chicago by på 670,5 milliarder USD. Byen har også vigtige finans- og futures-børser, bl.a. Chicago Board Options Exchange, Chicago Stock Exchange og Chicago Mercantile Exchange (CME). CME er sammen med Chicago Board of Trade (CBOT) ejet af Chicagos CME Group. 

Der er mange forskellige steder at besøge som turist i Chicago. Du kan opleve et mix af historiske seværdigheder og moderne bygninger, som alle er en fryd for øjet. Først er der Millenium Park, et storslået grønt område med udstillinger af kreativ kunst, arkitektur og anlægsgartneri. I parken finder du bl.a. Crown Fountain. Denne bygning er designet af den spanske kunster Jaume Plensa. Bygningen har to tårne på over 15 meter, som står for enderne af en lavvandet, reflekterende pool. 

Besøgende kan også tjekke Field Museum ud. Dette museum huser unikke kulturgenstande fra forskellige områder og destinationer. De fleste folk foretrækker at besøge den del af museet, som viser udstillingen Inside Ancient Egypt. Den viser forskellige aspekter af den egyptiske kultur, og besøgende kan lære mere om bæredygtighed via hands-on aktiviteter. Denne udstilling er fremragende for studerende og historiefans, som gerne vil opleve historiske aktiviter i virkeligheden. 

Udforsk byen med din lejebil

Når du er kommet igennem processen med at leje en bil, kan du påbegynde din færd ud i byen, og opleve den og området i dit helt eget tempo. Vi har udvalgt nogle få steder, som vi synes, at du skal besøge, med mindre du allerede har lavet en liste selv. Du kan køre til Westchester, som ligger ca. 35 km vest for Chicago. Westchester har en bred kultur, som omfatter musik, underholdning og uddannelse. Det er også en livlig by, som rummer mange internationale firmaer. Du kan også køre en tur til forstaden Oak Lawn, som er rapperen Kanye Wests hjemby. 

Bydelen blev grundlagt i begyndelsen af det 1900-tallet, og havde i 2010 et befolkningstal på ca. 57.000. Oak Lawn har et veletableret parksystem med flere parker i forskellige størrelser. Lige nu er der mere end 1,2 km² parker i Oak Lawn. Du kan også køre til Naperville, som ligger omkring 53 km vest for Chicago. Denne forstad til Chicago blev grundlagt allerede i 1800-tallet. 

Naperville har en solid infrastruktur inden for sundhed, transport og parker. En anden forstad, du kan køre til, er Northbrook, som ligger ca. 40 km nord for Chicago. Bydelen er hjemsted for adskillige kendte idrætsudøvere, især inden for basketball og ishockey. Her finder du adskillige parker og golfbaner, som både er for indbyggere og turister. 

Lufthavne

Der er adskillige lufthavne, som turister kan benytte til og fra Chicago. Den største er O’Hare International Airport. Lufthavnen er en af de største i staten Illinois, og betjente 83 millioner passagerer i 2018. Det er 4,4 % flere end i 2017. 

Passagerer rejser ofte til steder som Dublin, Delhi, Auckland og Lissabon fra denne lufthavn. Du har også adgang til forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Nogle af disse er Avis, Enterprise Rent-A-Car og Hertz. En anden lufthavn tæt på Chicago er Chicago Midway International Airport. 

Chicago Midway International Airport har 43 forskellige gates i tre terminaler, hvoraf terminal A er den største. Passagerer rejser ofte til Cincinnati, Zacatecas og Durango herfra. Du kan også nemt finde adskillige biludlejningsfirmaer her, og nogle af de mest populære er Avis, Hertz, Zipcar og Thrifty. 

Trafik

Ligesom alle andre veje i staten Illinois er vejene i Chicago fint vedligeholdt og godt forbundet, så trafikken glider let. Vejene er dog ofte tæt trafikeret, hvilket måske gør, at du skal bruge lang tid på vejen. Er du tålmodig, er det dog turen værd. 

Hastighedsbegrænsningen er 48 km/t på veje i byerne. På motorveje er hastighedsgrænsen 88 km/t. Der er dog visse strækninger, hvor du må køre helt op til 112 km/t på motorveje. Parkeringsmulighederne i og omkring Chicago er generelt gode. Der er adskillige parkeringshuse, som du kan benytte, deriblandt Midway EZ Parking og Tower Self Park.