Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chicago Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chicago Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chicago Lufthavn miniguide

Billeje Chicago Lufthavn

Biludlejning Chicago Lufthavn

Chicago O’Hare International Airport (ORD) ligger 29 km nordvest for Chicago .
I 2009 lufthavnen modtaget prisen for bedste lufthavn i USA 10 år i træk af Global Traveler Award.Det er en dag åbent metro forbindelse mellem lufthavnen og Chicago foruden løbende kører busser.

Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, herunder Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National, beliggende i terminal 1,2 og 3 i nærheden af bagage bælter.

I 2009 besøgte 64.397.782 passagerer Chicago lufthavn. Det store antal af passagerer gør det en af de fire største lufthavne i verden.  Det er meget vigtigt i forhold til internationale destinationer, der tilbyder rejser til mere end 60 forskellige. Det er det vigtigste knudepunkt for American Airlines og United Airlines. Lufthavnen har fire forskellige terminaler med jernbane.

Udvælgelsen af cafeer, restauranter, barer og butikker er meget godt på alle terminaler. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, medicinsk center, kapel, banker, børns legerum, business center og kunstudstillinger. Hilton Chicago O’Hare Airport er placeret i Terminal 2

Dansk