Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Chicago Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chicago Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chicago Lufthavn miniguide

Billeje Chicago Lufthavn
Biludlejning Chicago Lufthavn

Chicago O’Hare International Airport (ORD) ligger 29 km nordvest for Chicago.
I 2009 lufthavnen modtaget prisen for bedste lufthavn i USA 10 år i træk af Global Traveler Award.Det er en dag åbent metro forbindelse mellem lufthavnen og Chicago foruden løbende kører busser.

Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, herunder Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National, beliggende i terminal 1,2 og 3 i nærheden af bagage bælter.

I 2009 besøgte 64.397.782 passagerer Chicago lufthavn. Det store antal af passagerer gør det en af de fire største lufthavne i verden.  Det er meget vigtigt i forhold til internationale destinationer, der tilbyder rejser til mere end 60 forskellige. Det er det vigtigste knudepunkt for American Airlines og United Airlines. Lufthavnen har fire forskellige terminaler med jernbane.

Udvælgelsen af cafeer, restauranter, barer og butikker er meget godt på alle terminaler. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, medicinsk center, kapel, banker, børns legerum, business center og kunstudstillinger. Hilton Chicago O’Hare Airport er placeret i Terminal 2