Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kansas Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kansas Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kansas Lufthavn miniguide

Billeje Kansas Lufthavn
Biludlejning Kansas Lufthavn

Kansas City International Airport (MCI) Honolulu Lufthavn, 32 km nordvest for Kansas City. Der er en bus mellem lufthavnen og Kansas City. Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz og Thrifty biludlejningsselskaber er dem, er til stede i lufthavnen.

I 2008 passagerer besøger 10.469.892 lufthavnen. 10 forskellige flyselskaber tilbyder rejser til 50 forskellige destinationer i USA. Lufthavnen er et knudepunkt for Midwest Airlines og dets placering i midten af det nordamerikanske kontinent, der er mange flyselskaber, der flyver her.

Kansas Lufthavn har et godt udvalg af caféer, barer, restauranter og butikker. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, business center, bank og posthus. Marriott Hotel ligger på selve lufthavnen, mens der er flere hoteller i nærheden.