Biludlejning Kansas Lufthavn

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Kansas Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kansas Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kansas Lufthavn miniguide

Billeje Kansas Lufthavn

Biludlejning Kansas Lufthavn

Kansas City International Airport (MCI) Honolulu Lufthavn, 32 km nordvest for Kansas City .Der er en bus mellem lufthavnen og Kansas City. Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz og Thrifty biludlejningsselskaber er dem, er til stede i lufthavnen.

I 2008 passagerer besøger 10.469.892 lufthavnen. 10 forskellige flyselskaber tilbyder rejser til 50 forskellige destinationer i USA . Lufthavnen er et knudepunkt for Midwest Airlines og dets placering i midten af det nordamerikanske kontinent, der er mange flyselskaber, der flyver her.

Kansas Lufthavn har et godt udvalg af caféer, barer, restauranter og butikker. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, business center, bank og posthus. Marriott Hotel ligger på selve lufthavnen, mens der er flere hoteller i nærheden.