Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kansas City

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kansas City inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kansas City miniguide

Billeje Kansas City

Biludlejning Kansas City

Kansas City er placeret i staten Kansas, og har 150.000 indbyggere (2008). Byen hører til amtet Wyandotte County, som ligger i Midtvesten – hvor Kansas og Missouri floderne mødes.

Kansas City er omkranset af en by med samme navn i delstaten Missouri. De to byer har i de seneste år vokset til en by region – “Kansas City Metropolitan Area” – som har omkring 2 millioner indbyggere.

En berømte vartegn i Kansas By (staten Kansas) er de 317 meter høje tv-tårn “KCTV Tower” – som blev bygget i 1956. Byen er også berømt for sine mange springvand – hvor den mest spektakulære er “Crown Center Fountains” – med sin smukke belysning i aften.

En populær turistattraktion i Kansas City Rosedale Arch fra 1923 – en kopi af Arc de Triomphe i Pairs – med et monument over byens mænd, der tjente under 1 World War II.

Ellers Kansas City, gode indkøbsmuligheder, en række historiske landskaber samt mange bygninger med stor arkitektur.

Den nærmeste lufthavn er Kansas City International Airport , der ligger 27 km nord for centrum.

Dansk