Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Las Vegas Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Las Vegas Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Las Vegas Lufthavn miniguide

Billeje Las Vegas Lufthavn

Biludlejning Las Vegas Lufthavn

(Las Vegas) McCarran International Airport (LAS) er placeret 8 km syd for forretningskvarteret i Las Vegas .Der er en bus mellem lufthavnen og Las Vegas. Biludlejning selskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz, Thrifty og Savmor.

44.074.707 passagerer stoppet ved luft-park i 2008. Det gør den til en af de 20 største lufthavn i verden med hensyn til antallet af passagerer. Las Vegas Lufthavn har to terminaler, og det menes, at en ny Terminal 3 vil blive afsluttet i 2012. Alle internationale destinationer som London ,Frankfurt ogParis , løber fra Terminal 2

Udvælgelsen af butikker, spise og drikke steder er ekstremt godt i hele terminalområdet, terminal 2 har en taxfree shop. Las Vegas Airport kan også tilbyde, ATM, posthus, trådløs internet adgang, VIP lounge, medicinsk og wellnesscenter, børns legeplads, massage og en flymuseum. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk