Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Las Vegas Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Las Vegas Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Las Vegas Lufthavn miniguide

Billeje Las Vegas Lufthavn
Biludlejning Las Vegas Lufthavn

(Las Vegas) McCarran International Airport (LAS) er placeret 8 km syd for forretningskvarteret i Las Vegas. Der er en bus mellem lufthavnen og Las Vegas. Biludlejning selskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz, Thrifty og Savmor.

44.074.707 passagerer stoppet ved luft-park i 2008. Det gør den til en af de 20 største lufthavn i verden med hensyn til antallet af passagerer. Las Vegas Lufthavn har to terminaler, og det menes, at en ny Terminal 3 vil blive afsluttet i 2012. Alle internationale destinationer som London,Frankfurt ogParis, løber fra Terminal 2

Udvælgelsen af butikker, spise og drikke steder er ekstremt godt i hele terminalområdet, terminal 2 har en taxfree shop. Las Vegas Airport kan også tilbyde, ATM, posthus, trådløs internet adgang, VIP lounge, medicinsk og wellnesscenter, børns legeplads, massage og en flymuseum. Der er ingen hoteller i lufthavnen.