Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje El Paso

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i El Paso inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

El Paso miniguide

Billeje El Paso

Biludlejning El Paso

El Paso ligger i den vestlige hjørne af Texas, ved floden Rio Grande, og har omkring. 742.000 indbyggere (2009) i hovedstadsområdet. Byen er placeret, hvor Texas, New Mexico og Mexico mødes, og på den anden side af Rio Grande ligger den mexicanske by Ciudad Juárez.

Byen ligger 1140 meter over havets overflade, og det højeste punkt er den nordlige Franklin Peak (som måler 2192 m).

El Paso har både historiske og kulturelle seværdigheder, og bygningen “The Plaza Theatre” fra 1930’erne er et af byens mest berømte vartegn.

En populær turstattraksjon er også El Paso Museum of Art, som har en permanent udstilling af mere end 5.000 kunstværker – skabt af europæiske, amerikanske og mexicanske kunstnere.

“Chamizal National Memorial er et kulturelt centrum i byen, der omfatter gallerier, museer, teater og et amfiteater. Sitet er bygget til minde om den fredelige grænse tvistbilæggelse mellem USA ogMexico i 1963.

El Paso har også en arkæologisk museum, en zoologisk have og forlystelsespark “Western Play Land Amusement Park.

Byens lufthavn – El Paso International Airport – ligger 8 km nordøst for centrum.

Dansk