Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fort Myers Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fort Myers Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fort Myers Lufthavn miniguide

Billeje Fort Myers Lufthavn
Biludlejning Fort Myers Lufthavn – Foto: © Lee Country Port Authority

Southwest Florida International Airport (RSW) ligger 16 km sydøst for Fort Myers. Der er busser, der kører mellem lufthavnen og Fort Myers, men de tjenester, der ikke er meget hyppige, så taxi kan være et godt alternativ. Bilen selskaber beliggende i lufthavnen er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. De er placeret på det grundlæggende niveau på parkeringspladsen

I 2008 besøger 7.603.845 passagerer i lufthavnen. Fra Fort Myers Lufthavn kan flyve til 30 forskellige destinationer, det meste inden for USA. Lufthavnen er under renovering.

Fort Myers Lufthavn har et godt udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker. Flere af de butikker, der sælger fritidsudstyr og lokale produkter. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, business center og ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.