Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fort Myers Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fort Myers Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fort Myers Lufthavn miniguide

Billeje Fort Myers Lufthavn

Biludlejning Fort Myers Lufthavn – Foto: © Lee Country Port Authority

Southwest Florida International Airport (RSW) ligger 16 km sydøst for Fort Myers. Der er busser, der kører mellem lufthavnen og Fort Myers, men de tjenester, der ikke er meget hyppige, så taxi kan være et godt alternativ. Bilen selskaber beliggende i lufthavnen er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. De er placeret på det grundlæggende niveau på parkeringspladsen

I 2008 besøger 7.603.845 passagerer i lufthavnen. Fra Fort Myers Lufthavn kan flyve til 30 forskellige destinationer, det meste inden for USA . Lufthavnen er under renovering.

Fort Myers Lufthavn har et godt udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker. Flere af de butikker, der sælger fritidsudstyr og lokale produkter. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, business center og ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk