Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Topeka

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Topeka inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Topeka miniguide

Billeje Topeka

Biludlejning Topeka

Topeka er beliggende i den nordvestlige del af USA – og er hovedstaden i staten Kansas.Byen, som blev grundlagt i 1854, har ca 125.000 indbyggere – men hvis en af de forstæder, øge befolkningen med en ret nøjagtigt 100.000.

Den største attraktion i Topeka er genopbygningen af en støvet prærie byer miljø fra slutningen af 1800-tallet – Den gamle Prairie Town at Mead Ward – i den nordlige udkant af bymidten.

Ellers er byen kendt for sine mange parker. Den største af dem, Gage Park, indeholder også en række særlige attraktioner. Her er sådan Topeka Zoo, Reinisch Rose Garden og det berømte udendørs teater Helen Hicks Center for Performing Arts. En populær attraktion for børn er en farverig miniatyrtog, der har en fast rute i parken.

En attraktion af en helt anden type Heartland Park, hvor der er stier for træk, snavs og road-racing.

Mange turister i Topeka tilføjer også et besøg på det berømte Aviation Museum Combat Air Museum på den tidligere militære lufthavn Forbes Field 10 km syd for centrum. Lufthavnen har nu en civil del, men ingen faste ruter. Den nærmeste lufthavn er normal, derfor Kansas City International Airport , som ligger ca. 115 km nordvest for Topeka.

Dansk