Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Topeka

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Topeka inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Topeka miniguide

Billeje Topeka
Biludlejning Topeka

Topeka er beliggende i den nordvestlige del af USA – og er hovedstaden i staten Kansas.Byen, som blev grundlagt i 1854, har ca 125.000 indbyggere – men hvis en af de forstæder, øge befolkningen med en ret nøjagtigt 100.000.

Den største attraktion i Topeka er genopbygningen af en støvet prærie byer miljø fra slutningen af 1800-tallet – Den gamle Prairie Town at Mead Ward – i den nordlige udkant af bymidten.

Ellers er byen kendt for sine mange parker. Den største af dem, Gage Park, indeholder også en række særlige attraktioner. Her er sådan Topeka Zoo, Reinisch Rose Garden og det berømte udendørs teater Helen Hicks Center for Performing Arts. En populær attraktion for børn er en farverig miniatyrtog, der har en fast rute i parken.

En attraktion af en helt anden type Heartland Park, hvor der er stier for træk, snavs og road-racing.

Mange turister i Topeka tilføjer også et besøg på det berømte Aviation Museum Combat Air Museum på den tidligere militære lufthavn Forbes Field 10 km syd for centrum. Lufthavnen har nu en civil del, men ingen faste ruter. Den nærmeste lufthavn er normal, derfor Kansas City International Airport, som ligger ca. 115 km nordvest for Topeka.