Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fort Myers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fort Myers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fort Myers miniguide

Billeje Fort Myers

Biludlejning Fort Myers

Fort Myers er beliggende sydvest for den stat, Florida, floden Chaloosahatchee som løber ud i Den Mexicanske Golf. Byen har 68.700 indbyggere (2008), og blev grundlagt i 1850 som en militær fæstning – og er den ældste by i amtet Lee County.

Fort Myers er kendt som “City of Palms” (“Palm City”) – på grund af 1800-tallet palmer findes langs McGregor Boulevard. Byen har mange historiske og kulturelle attraktioner og gode indkøbsmuligheder i butikker og varehuse.

Mange turister kommer til byen for at svømme på den indbydende og kilometer lange sandstrand Fort Myers Beach. Det er også fantastisk golf muligheder i området og byen har et pulserende natteliv med pubber, kasinoer og natklubber.

Calusa Nature Center & Planetarium er en stor turistattraktion i Fort Myers – hvor sådanne kan lære om universet og se en fantastisk lasershow.

“Edison & Ford Winter Estates er et af de mest besøgte attraktioner. Fort Myers var mere end 50 år vinteren ophold Thomas Edison, og hans ven, boede Henry Ford her alt for ofte. Huset Edison er nu et museum udstilling af hans mange opfindelser, et laboratorium og en botanisk have. Byen har også en årlig lysfestival i februar, at ære Thomas Edison.

City Airport – Southwest Florida International Airport – ligger 21 km sydvest for centrum.

Dansk