Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fort Myers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fort Myers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fort Myers miniguide

Billeje Fort Myers
Biludlejning Fort Myers

Fort Myers er beliggende sydvest for den stat, Florida, floden Chaloosahatchee som løber ud i Den Mexicanske Golf. Byen har 68.700 indbyggere (2008), og blev grundlagt i 1850 som en militær fæstning – og er den ældste by i amtet Lee County.

Fort Myers er kendt som “City of Palms” (“Palm City”) – på grund af 1800-tallet palmer findes langs McGregor Boulevard. Byen har mange historiske og kulturelle attraktioner og gode indkøbsmuligheder i butikker og varehuse.

Mange turister kommer til byen for at svømme på den indbydende og kilometer lange sandstrand Fort Myers Beach. Det er også fantastisk golf muligheder i området og byen har et pulserende natteliv med pubber, kasinoer og natklubber.

Calusa Nature Center & Planetarium er en stor turistattraktion i Fort Myers – hvor sådanne kan lære om universet og se en fantastisk lasershow.

“Edison & Ford Winter Estates er et af de mest besøgte attraktioner. Fort Myers var mere end 50 år vinteren ophold Thomas Edison, og hans ven, boede Henry Ford her alt for ofte. Huset Edison er nu et museum udstilling af hans mange opfindelser, et laboratorium og en botanisk have. Byen har også en årlig lysfestival i februar, at ære Thomas Edison.

City Airport – Southwest Florida International Airport – ligger 21 km sydvest for centrum.