Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Philadelphia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Philadelphia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Philadelphia miniguide

Billeje Philadelphia
Biludlejning Philadelphia

Philadelphia er placeret øst for USA – i Pennsylvania – og har lidt over 1,5 millioner mennesker. Grundlagt i 1682, og havde i en lang periode med stor politisk betydning og indflydelse.

Blandt Philadelphia’s historiske attraktioner er Independence Hall – også kendt som Pennsylvania State House (bygget i midten 1700-tallet) – det mest berømte. Den amerikanske kolonimagt holdt her, når Uafhængighedserklæringen blev læst 4 Juli 1776. Klokken er nu det daværende kaldes med – Liberty Bell (“Liberty Bell”) – er nu en amerikansk national skat (støbt i London i 1752).Både bygningen og uret er på UNESCO’s World Heritage List.

Kongressen Hall (bygget 1787-1989) er en af Philadelphia historiske monumenter. Her var U. S. Kongres sit ordinære møde sted i perioden 1790-1800.

Andre end Philadelphia, en række interessante gallerier, museer og andre kulturelle institutioner til at fremlægge – herunder Philadelphia Museum of Art, som er en af USA’s største kunstmuseer.

Pennsylvania’s største lufthavn – Philadelphia International Airport – beliggende ca. 12 km sydvest for byen.