Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Philadelphia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Philadelphia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Philadelphia miniguide

Billeje Philadelphia

Biludlejning Philadelphia

Philadelphia er placeret øst for USA – i Pennsylvania – og har lidt over 1,5 millioner mennesker. Grundlagt i 1682, og havde i en lang periode med stor politisk betydning og indflydelse.

Blandt Philadelphia’s historiske attraktioner er Independence Hall – også kendt som Pennsylvania State House (bygget i midten 1700-tallet) – det mest berømte. Den amerikanske kolonimagt holdt her, når Uafhængighedserklæringen blev læst 4 Juli 1776. Klokken er nu det daværende kaldes med – Liberty Bell (“Liberty Bell”) – er nu en amerikansk national skat (støbt i London i 1752).Både bygningen og uret er på UNESCO’s World Heritage List.

Kongressen Hall (bygget 1787-1989) er en af Philadelphia historiske monumenter. Her var U. S. Kongres sit ordinære møde sted i perioden 1790-1800.

Andre end Philadelphia, en række interessante gallerier, museer og andre kulturelle institutioner til at fremlægge – herunder Philadelphia Museum of Art, som er en af USA’s største kunstmuseer.

Pennsylvania’s største lufthavn – Philadelphia International Airport – beliggende ca. 12 km sydvest for byen.

Dansk