Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Philadelphia Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Philadelphia Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Philadelphia Lufthavn miniguide

Billeje Philadelphia Lufthavn
Biludlejning Philadelphia Lufthavn – Foto: © Piotrus

Philadelphia International Airport (PHL) er 11 miles fra Philadelphia. Der er tog mellem hver af de seks terminaler og Philadelphia. Bilen flyselskaber, der flyver i lufthavnen er Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

33.100 tusind passagerer besøgte lufthavnen i 2008. Philadelphia Airport har seks terminaler, og der er en shuttle bus mellem terminalerne. Det tjener over 30 forskellige internationale destinationer i Europa, Asien, Canada og Sydamerika.De vigtigste base for U. S. Airways og UPS Airlines.

Udvælgelsen af barer, caféer og restauranter er meget gode til alle de terminaler i Philadelphia International Airport. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, ATM, spa, legeplads for børn, sundhedscenter og business center. Den Airport Marriott Hotellet ligger på lufthavnen.