Biludlejning Philadelphia Lufthavn

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Philadelphia Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Philadelphia Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Philadelphia Lufthavn miniguide

Billeje Philadelphia Lufthavn

Biludlejning Philadelphia Lufthavn – Foto: © Piotrus

Philadelphia International Airport (PHL) er 11 miles fra Philadelphia .Der er tog mellem hver af de seks terminaler og Philadelphia. Bilen flyselskaber, der flyver i lufthavnen er Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

33.100 tusind passagerer besøgte lufthavnen i 2008. Philadelphia Airport har seks terminaler, og der er en shuttle bus mellem terminalerne. Det tjener over 30 forskellige internationale destinationer i Europa, Asien, Canada og Sydamerika.De vigtigste base for U. S. Airways og UPS Airlines.

Udvælgelsen af barer, caféer og restauranter er meget gode til alle de terminaler i Philadelphia International Airport. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, ATM, spa, legeplads for børn, sundhedscenter og business center. Den Airport Marriott Hotellet ligger på lufthavnen.

Dansk