Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Minneapolis

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Minneapolis inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Minneapolis miniguide

Billeje Minneapolis
Biludlejning Minneapolis

Minneapolis er den største by i staten Minnesota i USA, og har 388.000 indbyggere (2008).Beliggende på Mississippi-floden og er en økonomisk,   kommercielle og industrielle center.Minneapolis er også en vigtig transport hub.

15 km øst for Minneapolis er statens hovedstad St. Paul. De to byer har i de seneste år vokset til et sammenhængende storbyområde, og kaldes “Twin Cities” – Twin Cities. Dette byområde har ca 3,5 millioner indbyggere (2008).

Minneapolis er kendt for sine mange søer, herunder Lake Minnetonka – som er et populært rekreativt område.

Byen har flere kulturelle attraktioner, herunder Weisman Art Museum, som er en varieret kunstmuseum og en arkitektonisk vartegn. Walker Art Center er et besøg værd, som også har en dejlig udendørs skulpturpark med 40 permanente kunstværker. I nærheden ligger også den smukke Basilica of Saint Mary – Amerikas første basilika i 1926.

Minneapolis har gode indkøbsmuligheder, og byens “Mall of America er landets største indkøbscenter med over 500 butikker og restauranter. Centret har også en indendørs forlystelsespark.

To hovedveje forbinder Minneapolis med resten af landet – Interstate 94, der kører øst / vest og Interstate 35, som løber nord / syd.

../usa/minneapolis-lufthavn/”>Byens lufthavn –   Minneapolis – Saint Paul International Airport – ligger 21 km syd for centrum.