Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Minneapolis

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Minneapolis inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Minneapolis miniguide

Billeje Minneapolis

Biludlejning Minneapolis

Minneapolis er den største by i staten Minnesota i USA , og har 388.000 indbyggere (2008).Beliggende på Mississippi-floden og er en økonomisk,   kommercielle og industrielle center.Minneapolis er også en vigtig transport hub.

15 km øst for Minneapolis er statens hovedstad St. Paul. De to byer har i de seneste år vokset til et sammenhængende storbyområde, og kaldes “Twin Cities” – Twin Cities. Dette byområde har ca 3,5 millioner indbyggere (2008).

Minneapolis er kendt for sine mange søer, herunder Lake Minnetonka – som er et populært rekreativt område.

Byen har flere kulturelle attraktioner, herunder Weisman Art Museum, som er en varieret kunstmuseum og en arkitektonisk vartegn. Walker Art Center er et besøg værd, som også har en dejlig udendørs skulpturpark med 40 permanente kunstværker. I nærheden ligger også den smukke Basilica of Saint Mary – Amerikas første basilika i 1926.

Minneapolis har gode indkøbsmuligheder, og byens “Mall of America er landets største indkøbscenter med over 500 butikker og restauranter. Centret har også en indendørs forlystelsespark.

To hovedveje forbinder Minneapolis med resten af landet – Interstate 94, der kører øst / vest og Interstate 35, som løber nord / syd.

../usa/minneapolis-lufthavn/”>Byens lufthavn –   Minneapolis – Saint Paul International Airport – ligger 21 km syd for centrum.

Dansk