Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lafayette Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lafayette Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lafayette Lufthavn miniguide

Billeje Lafayette Lufthavn
Biludlejning Lafayette Lufthavn – Foto: © Patriarca12

Lafayette Regional Airport (Lift) ligger 4 km sydøst for Lafayette, USA. Der er ingen offentlig transport betjener lufthavnen.De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Alamo, National, Avis, Budget, Enterprise og Hertz

I 2009 var 419.734 passagerer besøgte Lafayette Lufthavn. Fra Lafayette til en flyvning til Houston, Dallas / Fort Worth, Memphis og Atlanta. Lufthavnen blev åbnet i 1940 og blev aktivt brugt til militære formål under 2 World War II.

Lafayette Lufthavn har en bar / restaurant, men ingen shopping. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet og et forretningscenter. Der er ingen hoteller i lufthavnen.