Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lafayette Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lafayette Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lafayette Lufthavn miniguide

Billeje Lafayette Lufthavn

Biludlejning Lafayette Lufthavn – Foto: © Patriarca12

Lafayette Regional Airport (Lift) ligger 4 km sydøst for Lafayette, USA . Der er ingen offentlig transport betjener lufthavnen.De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Alamo, National, Avis, Budget, Enterprise og Hertz

I 2009 var 419.734 passagerer besøgte Lafayette Lufthavn. Fra Lafayette til en flyvning til Houston, Dallas / Fort Worth, Memphis og Atlanta. Lufthavnen blev åbnet i 1940 og blev aktivt brugt til militære formål under 2 World War II.

Lafayette Lufthavn har en bar / restaurant, men ingen shopping. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet og et forretningscenter. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk