Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Louisville

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Louisville inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Louisville miniguide

Billeje Louisville

Biludlejning Louisville

Louisville er den største by i staten Kentucky i USA , og har 714.000 indbyggere (2008).Det er beliggende i amtet Jefferson County, Ohio River – som danner grænsen til staten Indiana.

Louisville blev grundlagt i 1778, og byens arkitektur er præget af skyskrabere og højhuse, men der er også mange victorianske bygninger og huse i det historiske distrikt.

Byen er kendt for den årlige hestevæddeløb Kentucky Derby, som afholdes i maj under Kentucky Derby Festival.

Andre populære turistattraktioner i Louisville omfatte: Frazier International History Museum – et museum, hvor du kan genopleve historiske begivenheder, Muhammad Ali Center – et museum og kulturcenter, som hylder den berømte bokser og Louisville Science Center – et videnskabs museum med interaktive udstillinger og IMAX biografer.

Byen har også mange parker og en zoologisk have.

Den nærmeste lufthavn er Louisville International Airport, som ligger 12 km syd for centrum.

Dansk