Biludlejning Austin (Billig Lejebil) Billeje Austin

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Austin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Austin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

 

Austin miniguide

Billeje Austin

Biludlejning Austin

Austin er beliggende lige syd for den centrale del af USA og er hovedstaden i staten Texas.Byen er en del af amtet, Travis County, og har 758.000 indbyggere (2009).Byområde har over 1 million indbyggere.

 

Austin blev grundlagt i 1835 og placeret i Colorado River. Byen har en meget berømt universitet –   ca.50.000 elever. Austin er kendt for sit pulserende natteliv med mange pletter, og med sine utallige koncertsteder.

 

Urbane landskab er præget af både lave bygninger og skyskrabere, og The Austonian er det højeste med sine 208 meter over jorden. I centrum er butikkerne og indkøbscentre, restauranter, museer og kunstgallerier. Byen har flere søer, herunder Lady Bird Lake, Lake Austin og Lake Walter E. Long.

 

En af de ældste turistattraktioner, Mount Bonnell (også kendt som Covert Park) – en højde på 238 meter, som ligger nordvest for centrum. Under klatrede de 100 trin af sten, du har en vidunderlig panoramaudsigt over byen og søen Austin. En observation platform findes også på toppen.

 

Austin er også kendt for det årlige og populære musik festival “South By Southwest” – med kunstnere og pladebranchen mennesker.

 

Byens lufthavn, Austin-Bergstrom International Airport ligger 8 km sydøst for sentum.

Dansk