Biludlejning Austin (Billig Lejebil) Billeje Austin

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Austin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Austin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

 

Austin miniguide

Billeje Austin

Biludlejning Austin

Austin er beliggende lige syd for den centrale del af USA og er hovedstaden i staten Texas.Byen er en del af amtet, Travis County, og har 758.000 indbyggere (2009).Byområde har over 1 million indbyggere.

 

Austin blev grundlagt i 1835 og placeret i Colorado River. Byen har en meget berømt universitet –   ca.50.000 elever. Austin er kendt for sit pulserende natteliv med mange pletter, og med sine utallige koncertsteder.

 

Urbane landskab er præget af både lave bygninger og skyskrabere, og The Austonian er det højeste med sine 208 meter over jorden. I centrum er butikkerne og indkøbscentre, restauranter, museer og kunstgallerier. Byen har flere søer, herunder Lady Bird Lake, Lake Austin og Lake Walter E. Long.

 

En af de ældste turistattraktioner, Mount Bonnell (også kendt som Covert Park) – en højde på 238 meter, som ligger nordvest for centrum. Under klatrede de 100 trin af sten, du har en vidunderlig panoramaudsigt over byen og søen Austin. En observation platform findes også på toppen.

 

Austin er også kendt for det årlige og populære musik festival “South By Southwest” – med kunstnere og pladebranchen mennesker.

 

Byens lufthavn, Austin-Bergstrom International Airport ligger 8 km sydøst for sentum.