Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Phoenix

Hvis du vil besøge Phoenix på din næste ferie, og du leder efter en nem måde at se alle de interessante steder, så er der en nem løsning. Du kan nemlig finde flere prisvenlige biludlejningsfirmaer i byen. Du kan også gøre brug af de biludlejningstjenester, der er tilgængelige online, for at leje din foretrukne bil på forhånd. 

Guide til Phoenix

Billeje Phoenix

Biludlejning Phoenix

Phoenix er hovedstad i den amerikanske delstat Arizona. Det er den mest befolkede by i staten, og i 2018 var byens befolkning 1.660.272. Det er den femtestørste by i USA, og det er den eneste delstatshovedstad med over en million indbyggere. Byen blev grundlagt i 1867 som en del af et landbrugssamfund. I 1881 var Phoenix vokset til en sådan størrelse, at den blev anerkendt som en by, og i 1889 blev den hovedstaden i Arizona. 

Da Phoenix ligger ved den nordøstlige kant af Sonoran-ørkenen, oplever byen også et varmt ørkenklima, afbødet af de to floder og adskillige kanaler i regionen. Byen har milde vintre og varme somre, og den ligger i en af ​​verdens mest solrige regioner. Årligt registrerer byen i gennemsnit over 3.500 solskinstimer. Gennemsnitstemperaturen om sommeren i denne by er 38°C, men den kan nå så højt som et gennemsnit på 43°C. I 1960 blev der registreret rekordhøj varme på hele 50°C. 

Phoenix har en række kunstcentre, museer og adskillige gallerier for billedkunst, og ligger samtidig i nærheden af et antal nationale monumenter og nationalparker. På grund af det solrige klima er byen en populær turistdestination. Der er en række attraktioner at finde, inkl. en række udendørs aktiviteter, især golf. I byen finder du en række menneskeskabte, arkitektoniske strukturer, der spænder fra traditionelle til moderne bygninger, side om side med kaktusser og palmer. 

På grund af byens klima og naturlige miljø finder du en række interessante attraktioner. Disse inkluderer steder som Phoenix Zoo, South Mountain Park og Phoenix Botanical Garden. Mens du er i området, kan du besøge steder med stor naturlig skønhed og historisk interesse, såsom Agua Fria National Monument, The Painted Desert, Montezuma’s Castle og mange flere. Du vil helt sikkert finde en bred vifte af aktiviteter og et stort antal steder, du kan besøge i byen og dens omgivelser. 

Tag på eventyr med din lejebil

I Phoenix er der en masse sjove aktiviteter og steder at besøge. Et af disse interessante steder, du kan besøge i byen, er Camelback Mountain. Bjerget er 825 meter langt, og det er formet som hovedet og puklen af ​​en knælende kamel. Det er en perfekt destination til forskellige udendørs aktiviteter, såsom vandreture. Den 19 km lange tur fra Phoenix International Airport til bjerget vil tage dig ca. 19 minutter i din udlejningsbil. 

Et andet utroligt sted, som du nemt kan besøge, hvis du lejer en bil, er Phoenix Art Museum, som har sin oprindelse tilbage i 1912, da Arizona blev den 48. stat. Museet blev dog ikke indviet før i 1959. Det har en enorm samling af moderne kunst fra flere store kunstnere som Picasso, Georgia O’Keeffe, Henry Moore mm. Museet ligger ca. 8 km fra Phoenix International Airport, og du kan komme dertil inden for 10 minutter med en lejebil. 

Phoenix har et fantastisk natteliv, som du kan nyde under dit ophold. Der er adskillige barer og restauranter, som du kan vælge at besøge under dit ophold. En af de populære barer, du kan prøve, er Valley Bar, der ligger på North Central Avenue. Baren ligger ca. 6,5 km fra lufthavnen, dvs. omtrent 11 minutters kørsel med en lejebil. 

Lufthavne

Der er flere lufthavne i Phoenix, men den travleste lufthavn i byen er Phoenix Sky Harbor International Airport. Denne lufthavn har flyvninger til en række både lokale og internationale destinationer. Nogle af de populære destinationer, der er forbindelse til, er London, Rom, Valencia, Venedig osv. 

Andre lufthavne, som du finder i Phoenix, er Phoenix Deer Valley Airport, Phoenix Goodyear Airport, Sundance Discount Airport, og så videre. Derudover finder du en bred vifte af biludlejningsselskaber i lufthavnene. Nogle af de tilgængelige biludlejningstjenester er Dollar, Enterprise, Fox, Hertz, Budget, Avis oa. 

Før du vælger et biludlejningsselskab, anbefales det, at du læser deres vilkår og betingelser, så du kan få en klar forståelse af deres politikker. På den måde vil du ikke støde på problemer, mens du kører i byen, eller pådrage dig ekstra gebyrer for overtrædelse af deres regler. 

Trafik

Phoenix har et godt vejnet, og alle byens veje er i god stand. Lige som de fleste byer har Phoenix forskellige hastighedsgrænser for forskellige slags veje. På motorveje er hastighedsgrænsen 90 km/t, i boligområder og lokale gader 40 km/t på småveje 25 km/t. Så længe du overholder hastighedsbegrænsningerne, får du ingen problemer med at køre i byen. 

For at få størst glæde af at køre i byen er du nødt til at undgå myldretiden, der er kl. 7 til 9 om morgenen og kl. 17 til 18 om eftermiddagen. Derudover finder du fine parkeringsmuligheder i byen, såsom parkeringspladser, garager, parkering ved vejsiden, betjent parkering osv.

Dansk