Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Phoenix

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Phoenix inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Phoenix miniguide

Billeje Phoenix

Biludlejning Phoenix

Phoenix er hovedstaden – og største by – i staten Arizona, der ligger i den sydvestlige del af USA – med grænsen mellem mod Mexico .Befolkningen er ca. 1.400 tusind – men du beregne forstæderne med, det stiger til 4,3 mio. Phoenix er beliggende i et område med en ørken klima, og er den varmeste og tørreste storby i USA.

Byen har et fantastisk udvalg af museer – mange af dem baseret på den oprindelige indianske kultur i denne del af Amerika. Her, især Heard Museum er nævnt, men også Pueblo Grande Museum og kulturelle Park – som omfatter to områder i ruiner af gamle indiske bosættelser – er en godt besøgt attraktion (med de nationale amerikanske register over historiske steder).

Blandt de andre turistattraktioner i Phoenix, er der nogle der skiller sig ud i særdeleshed. Dette omfatter Videnskab og Arizona Science Center, Amusement Park Castle N ‘Coasters og det smukke område omkring byens højeste punkt – Squaw Peak Fritid Park.

Phoenix Sky Harbor International Airport ligger 5 km øst for byen.

Dansk