Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Phoenix Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Phoenix Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Phoenix Lufthavn miniguide

Billeje Phoenix Lufthavn

Biludlejning Phoenix Lufthavn

Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) er beliggende 5 miles fra Phoenix og er den største lufthavn i Arizona.Der er gode busforbindelser mellem Phoenix og lufthavnen, og i 2013 en ny Airport Express vil blive afsluttet. De biludlejningsselskaber placeret i lufthavnen er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

39.891.193 passagerer benyttede Phoenix Airport i 2008 at gøre det til en af de 20 største lufthavne i verden med hensyn til antallet af passagerer.Det er det vigtigste knudepunkt for Great Lakes Airlines og U. S. Airways. British Airways er det eneste selskab, der flyver til destinationer uden USA , nemlig atLondon .Lufthavnen har tre terminaler, som er en shuttle bus mellem.

Der er flere restauranter, barer, caféer og butikker i lufthavnen toldfri butik ligger på Terminal 4 Andre faciliteter inkluderer pengeautomater, trådløs internetadgang, en særlig service for kæledyr, et kapel, en frisør og Phoenix Airport Museum, som har mere end 500 kunstgenstande. Hilton Phoenix Airport som ligger nær lufthavnen har et forretningscenter.

Dansk