Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Phoenix Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Phoenix Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Phoenix Lufthavn miniguide

Billeje Phoenix Lufthavn
Biludlejning Phoenix Lufthavn

Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) er beliggende 5 miles fra Phoenix og er den største lufthavn i Arizona.Der er gode busforbindelser mellem Phoenix og lufthavnen, og i 2013 en ny Airport Express vil blive afsluttet. De biludlejningsselskaber placeret i lufthavnen er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

39.891.193 passagerer benyttede Phoenix Airport i 2008 at gøre det til en af de 20 største lufthavne i verden med hensyn til antallet af passagerer.Det er det vigtigste knudepunkt for Great Lakes Airlines og U. S. Airways. British Airways er det eneste selskab, der flyver til destinationer uden USA, nemlig atLondon. Lufthavnen har tre terminaler, som er en shuttle bus mellem.

Der er flere restauranter, barer, caféer og butikker i lufthavnen toldfri butik ligger på Terminal 4 Andre faciliteter inkluderer pengeautomater, trådløs internetadgang, en særlig service for kæledyr, et kapel, en frisør og Phoenix Airport Museum, som har mere end 500 kunstgenstande. Hilton Phoenix Airport som ligger nær lufthavnen har et forretningscenter.