Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hawaii

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hawaii inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hawaii miniguide

Billeje Hawaii

Biludlejning Hawaii

Hawaii er en øgruppe beliggende i det nordlige Stillehav, og USA 50 tilstand. Øgruppen består af 8 store øer og flere småøer, der tilsammen har 1.300 tusind indbyggere (2008).

Hawaii er kendt for at være en smuk ferie paradis, med smukke, lange sandstrande og indbydende svømning.

Øerne har et maritimt tropisk klima med over 20 grader hele året.

Hawaii er ca. 4,000 km sydvest for Californien, og kaldes ofte “The Aloha State”. Hawaii’s vulkanske øer, hvor landskabet består af skrånende slette med regnskov, savanne og steppe vegetation. Det højeste punkt er den inaktive vulkan Mauna Kea – beliggende 4.205 m over havets overflade

Hovedstaden i Honolulu er beliggende på øen Oahu, er Hawaii eneste metropol.Byen har 376.000 indbyggere (2008), og er den økonomiske og administrative center i Hawaii. Lufthavnen og havnen i Honolulu er en vigtig transport knude punk Stillehavet, og byen har både universitetet og flere interessante museer.

Honolulu International Airport er en af de travleste i USA , og er lige uden for hovedstaden.

Dansk