Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Honolulu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Honolulu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Honolulu miniguide

Billeje Honolulu

Biludlejning Honolulu

Honolulu er hovedstad og største by i staten (og øerne) Hawaii – beliggende i Stillehavet. Det er beliggende på den sydøstlige kyst af øen Oahu, der   er en af de mest folkerige øer i Hawaii.Honolulu har 376.000 indbyggere (2008) og er en vigtig havn.

Byen er også centrum for kunst, historie og kultur – med flere museer og kunstgallerier. Den eneste kongelige palads i USA – Iolani Palace fra 1871 – ligger i Honolulu, og er åben for offentligheden.

Et af byens vartegn er den Aloha Tower – en 56 meter høj fyrtårne i gotisk stil fra 1926, som ligger på havnen.

Honolulu er også kendt for det populære turistområde Waikiki – den berømte sandstrande, luksus hoteller, shopping, zoo, akvarium og parker. Waikiki er beliggende 5 km sydøst for centrum.

Andre populære turistattraktioner i Honolulu er The Contemporary Museum – en udstilling af moderne kunst, Hawaii stat Art Museum – en udstilling af traditionel kunst fra Hawaii og Bishop Museum – et natur-og kulturhistorie museum udstilling af artefakter, dokumenter og fotos fra Hawaii.

I Honolulu er også Chinatown, som er en stor turistattraktion med sin farverige markedspladser i løbet af dagen og restauranter og natteliv steder i aften.

Honolulu International Airport ligger 10 km nordvest for centrum.

Dansk