Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Honolulu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Honolulu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Honolulu miniguide

Billeje Honolulu
Biludlejning Honolulu

Honolulu er hovedstad og største by i staten (og øerne) Hawaii – beliggende i Stillehavet. Det er beliggende på den sydøstlige kyst af øen Oahu, der   er en af de mest folkerige øer i Hawaii.Honolulu har 376.000 indbyggere (2008) og er en vigtig havn.

Byen er også centrum for kunst, historie og kultur – med flere museer og kunstgallerier. Den eneste kongelige palads i USA – Iolani Palace fra 1871 – ligger i Honolulu, og er åben for offentligheden.

Et af byens vartegn er den Aloha Tower – en 56 meter høj fyrtårne i gotisk stil fra 1926, som ligger på havnen.

Honolulu er også kendt for det populære turistområde Waikiki – den berømte sandstrande, luksus hoteller, shopping, zoo, akvarium og parker. Waikiki er beliggende 5 km sydøst for centrum.

Andre populære turistattraktioner i Honolulu er The Contemporary Museum – en udstilling af moderne kunst, Hawaii stat Art Museum – en udstilling af traditionel kunst fra Hawaii og Bishop Museum – et natur-og kulturhistorie museum udstilling af artefakter, dokumenter og fotos fra Hawaii.

I Honolulu er også Chinatown, som er en stor turistattraktion med sin farverige markedspladser i løbet af dagen og restauranter og natteliv steder i aften.

Honolulu International Airport ligger 10 km nordvest for centrum.