Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Memphis

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Memphis inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Memphis miniguide

Billeje Memphis
Biludlejning Memphis

Memphis er den største by i staten Tennessee, og ligger ved floden Mississippi amtet Shelby County. Byen har 680.000 indbyggere (2008), og er en vigtig kommercielle og industrielle centrum og jernbaneknudepunkt.

Memphis er kendt for Graceland, Elvis Presley’s hjem. Elvis boede her indtil sin død i 1977. Graceland er en stor turistattraktion, med 600.000 besøgende årligt.Graceland blev bygget som et museum, en udstilling af Elvis ‘personlige ejendele, kostumer, biler osv. I forhold til Graceland er hotel “Heartbreak Hotel” samt souvenirbutikker og restauranter.

Memphis er også kendt som hjemby blues, og i midten er der underholdning kvartal Beale Street – med restauranter, barer og blues koncerter.

Ellers byen botanisk have, kunstmuseum, arkæologiske museum og zoologiske park og gode indkøbsmuligheder. En anden populær turistattraktion i Memphis er at tage en båd tur med den gamle dampskib på Mississippi-floden.

Byen har sin egen lufthavn – Memphis International Airport – ligger 20 km syd for centrum.