Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Memphis

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Memphis inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Memphis miniguide

Billeje Memphis

Biludlejning Memphis

Memphis er den største by i staten Tennessee, og ligger ved floden Mississippi amtet Shelby County. Byen har 680.000 indbyggere (2008), og er en vigtig kommercielle og industrielle centrum og jernbaneknudepunkt.

Memphis er kendt for Graceland, Elvis Presley’s hjem. Elvis boede her indtil sin død i 1977. Graceland er en stor turistattraktion, med 600.000 besøgende årligt.Graceland blev bygget som et museum, en udstilling af Elvis ‘personlige ejendele, kostumer, biler osv. I forhold til Graceland er hotel “Heartbreak Hotel” samt souvenirbutikker og restauranter.

Memphis er også kendt som hjemby blues, og i midten er der underholdning kvartal Beale Street – med restauranter, barer og blues koncerter.

Ellers byen botanisk have, kunstmuseum, arkæologiske museum og zoologiske park og gode indkøbsmuligheder. En anden populær turistattraktion i Memphis er at tage en båd tur med den gamle dampskib på Mississippi-floden.

Byen har sin egen lufthavn – Memphis International Airport – ligger 20 km syd for centrum.

Dansk