Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Memphis Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Memphis Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Memphis Lufthavn miniguide

Billeje Memphis Lufthavn
Biludlejning Memphis Lufthavn

Memphis International Airport (MEM) er placeret 12 miles syd for Memphis. Der er regelmæssig busser mellem lufthavnen og Memphis. Der er flere biludlejningsfirmaer til stede i lufthavnen, er der tale Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

9.882.153 passagerer standsede ved Memphis International Airport i 2009. Det er det vigtigste knudepunkt for Delta Air Lines, Seaport Airlines og FedEx Express. På grund af FedEx Express har været den største lufthavn i form af lastvolumen i USA siden 1993.

Lufthavnen har en meget godt udvalg af butikker herunder udbud lokale produkter, design og musik. Udvælgelsen af barer, caféer og restauranter er også gode. Andre faciliteter på Memphis International Airport er den sundhedscenter, mødelokaler, trådløs internetadgang, legeplads for børn, bank og posthus. Radisson Hotel Memphis ligger på lufthavnen.