Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Memphis Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Memphis Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Memphis Lufthavn miniguide

Billeje Memphis Lufthavn

Biludlejning Memphis Lufthavn

Memphis International Airport (MEM) er placeret 12 miles syd for Memphis .Der er regelmæssig busser mellem lufthavnen og Memphis. Der er flere biludlejningsfirmaer til stede i lufthavnen, er der tale Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

9.882.153 passagerer standsede ved Memphis International Airport i 2009. Det er det vigtigste knudepunkt for Delta Air Lines, Seaport Airlines og FedEx Express. På grund af FedEx Express har været den største lufthavn i form af lastvolumen i USA siden 1993.

Lufthavnen har en meget godt udvalg af butikker herunder udbud lokale produkter, design og musik. Udvælgelsen af barer, caféer og restauranter er også gode. Andre faciliteter på Memphis International Airport er den sundhedscenter, mødelokaler, trådløs internetadgang, legeplads for børn, bank og posthus. Radisson Hotel Memphis ligger på lufthavnen.

Dansk