Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sanford

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sanford inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sanford miniguide

Billeje Sanford

Biludlejning Sanford

Sanford er – den amerikanske standarder – en lille by med ca. 50.000 indbyggere. Det er det administrative center for Seminole County, Florida, og er ca. 32 km nord for den meget større by Orlando.

I området omkring Sanford er en række aktører, der organiserer rejser med såkaldte “airboats” på floder og søer. En “Airboat er en fladbundet båd – drevet af luft skruer, hvilket får båden til at tage dem ud på meget lavt vand (også i sumpe). Ellers er der flere familievenlige attraktioner i og omkring byen – herunder Central Florida Zoo & Botanical Garden, Amusement Park Fun World (hvor nærliggende kan også besøge den store, permanente loppemarked loppen World) – samt videnskabelige og aktivitetscenter Seminole State College Planetarium.

Ellers er det mere seværdigheder museer i Sanford – og man bør også forkæle dig selv med et besøg på Wayne Densch Performing Arts Center, en restaureret vaudeville teater, hvor den finder sted en række teater-og musik-relaterede shows.

Lufthavn Orlando Sanford International Airport er beliggende lige udenfor Sanford byens centrum, i en sydøstlig retning.

Dansk