Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sanford

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sanford inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sanford miniguide

Billeje Sanford
Biludlejning Sanford

Sanford er – den amerikanske standarder – en lille by med ca. 50.000 indbyggere. Det er det administrative center for Seminole County, Florida, og er ca. 32 km nord for den meget større by Orlando.

I området omkring Sanford er en række aktører, der organiserer rejser med såkaldte “airboats” på floder og søer. En “Airboat er en fladbundet båd – drevet af luft skruer, hvilket får båden til at tage dem ud på meget lavt vand (også i sumpe). Ellers er der flere familievenlige attraktioner i og omkring byen – herunder Central Florida Zoo & Botanical Garden, Amusement Park Fun World (hvor nærliggende kan også besøge den store, permanente loppemarked loppen World) – samt videnskabelige og aktivitetscenter Seminole State College Planetarium.

Ellers er det mere seværdigheder museer i Sanford – og man bør også forkæle dig selv med et besøg på Wayne Densch Performing Arts Center, en restaureret vaudeville teater, hvor den finder sted en række teater-og musik-relaterede shows.

Lufthavn Orlando Sanford International Airport er beliggende lige udenfor Sanford byens centrum, i en sydøstlig retning.