Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Orlando Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Orlando Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Orlando Lufthavn miniguide

Billeje Orlando Lufthavn
Biludlejning Orlando Lufthavn

Orlando International Airport (MCO) er placeret 11 km sydøst for Orlando i USA. Der er en bus mellem Orlando og lufthavnen.Udvælgelsen af udlejningsbiler er meget gode. På terminal a og b giver EZ Rent A Car, L og M Biludlejning, Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Thrifty og National’s service. 15 andre biludlejningsfirmaer beliggende uden for lufthavnsområdet og kan tilgås med en gratis shuttle bus.

36.385.300 passagerer besøgte Orlando Lufthavn i 2008. Det er det vigtigste knudepunkt for AirTran Airways og serveres med i alt 33 forskellige flyselskaber. Fra Orlando, en primært rejser til destinationer i USA, men der er også fly til byer som London,Amsterdam,Frankfurt og Sao Paulo.

Det er et godt udvalg af caféer, barer, restauranter og butikker på Orlando International Airport. Andre faciliteter, trådløst internet, ATM og sundhedspleje. Hotel Hyatt Regency Orlando International placeret i lufthavnen har forretnings-og konferencecenter.