Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Orlando Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Orlando Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Orlando Lufthavn miniguide

Billeje Orlando Lufthavn

Biludlejning Orlando Lufthavn

Orlando International Airport (MCO) er placeret 11 km sydøst for Orlando i USA . Der er en bus mellem Orlando og lufthavnen.Udvælgelsen af udlejningsbiler er meget gode. På terminal a og b giver EZ Rent A Car, L og M Biludlejning, Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Thrifty og National’s service. 15 andre biludlejningsfirmaer beliggende uden for lufthavnsområdet og kan tilgås med en gratis shuttle bus.

36.385.300 passagerer besøgte Orlando Lufthavn i 2008. Det er det vigtigste knudepunkt for AirTran Airways og serveres med i alt 33 forskellige flyselskaber. Fra Orlando, en primært rejser til destinationer i USA, men der er også fly til byer som London ,Amsterdam ,Frankfurt og Sao Paulo .

Det er et godt udvalg af caféer, barer, restauranter og butikker på Orlando International Airport. Andre faciliteter, trådløst internet, ATM og sundhedspleje. Hotel Hyatt Regency Orlando International placeret i lufthavnen har forretnings-og konferencecenter.

Dansk