Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Orlando

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Orlando inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Orlando miniguide

Billeje Orlando

Biludlejning Orlando

Skal du bruge en lejebil i Orlando? Det er et populært valg, da det gør det nemt for dig at komme rundt til alle områdets mange forlystelses- og temaparker. De fleste vælger at booke deres lejebil i god tid og hente den i lufthavnen. Ved at sammeligne priser på udlejningsbiler i Orlando fra forskellige bureauer vil du helt sikkert kunne finde et godt tilbud. 

Generelt om Orlando

Orlando ligger centralt i den amerikanske stat Florida med et indbyggertal på omkring 1,5 millioner. Området omkring storbyen har derimod et indbyggertal på 2 millioner (2019). 

Orlando ligger i Orange County mellem Atlanterhavet og den Mexicanske Golf. Byen er kendt for sine mange forlystelses- og temaparker og bliver ofte kaldt “The Entertainment Capital of the World.” Lige uden for centrum finder du Walt Disney World, Seaworld Adventure Park, Universal Studios, Island of Adventure, verdens største vandland Wet’n Wild og Gatorland, hvor du kan se alligatorer helt tæt på. 

Der er også en række flotte golfbaner i området. 

Orlando er også kendt for at være en kongres og konference by, og byens centrum er fyldt med skyskrabere. Den højeste bygning er den 134 meter høje Sun Trust Center. 

Orlando er også hjemby for kunstmuseet Cornell Fine Arts Museum og Orlando Museum of Art, og også for videnskabsmuseet, jernbanemuseet og et distriktsmuseum med historiske udstillinger. 

Byen tilbyder også gode shoppingmuligheder med butikker og shoppingcentre, samt mange parker og grønne områder. 

Lufthavn

Den primære lufthavn Orlando International Airport (MCO) ligger 20 km (12 mil) sydøst for centrum og håndterer knapt 50 millioner passagerer hvert år (2019). I lufthavnsterminalerne A og B finder du flere biludlejningsfirmaer, deriblandt Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Firefly, National og Thrifty. 

Trafik

USA har et veludviklet netværk af motorveje og landeveje med god skiltning. Interstate Highways er motorveje, der går igennem staterne, og er en del af de nationale motorveje. Landets kørestil er behagelig. 

Den amerikanske hastighedsgrænse bestemmes af hver stat. De fleste motorveje har en hastighedsgrænse på 65 og 75 mil/t. 

De amerikanske trafikregler bestemmes af den enkelte stat, men de er mere eller mindre identiske med de danske

Promillegrænsen i USA er på 0,8, og i Danmark er den på 0,5. 

Nogle motorveje er betalingsveje, så husk at have mønter med, når du er ude at køre. 

Bliver du stoppet af politiet, mens du kører bil, skal du forholde dig roligt og holde dine hænder på rattet, hvor de er synlige. 

Du skal være opmærksom på, at der kan være megen trafik i de store byer, specielt i myldretiden. 

Tips til din kørsel

At have en lejebil i Orlando giver dig en fremragende mulighed for at opleve regionen, uden at du skal bekymre dig om offentlige transportmuligheder, når du gerne vil besøge de mange forlystelses- eller temaparker. 

Interstate 4 motorvejen løber igennem Orlando og strækker sig hele vejen fra Tampa til Daytona Beach. 

Skulle du få lyst til at køre til Atlanterhavet for at svømme, kan du finde skønne strande i Cocoa Beach, der ligger 96 km (60 mil) sydøst for Orlando. På stranden ligger Cocoa Beach Pier, hvor der er restauranter, pubs og souvenirbutikker. 

Skulle du blive træt af at slikke sol, svømme og af strandlivet i Cocoa Beach, ligger Kennedy Space Center blot 40 km (25 mil) nordpå. Dette rumfartscenter tilhører NASA, og det var herfra, at Apollo 11 blev opsendt i 1969. The Kennedy Space Center har et besøgscenter med en udstilling fra rumfartshistorien, en IMAX biograf og meget mere.

Dansk