Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Orlando

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Orlando inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Orlando miniguide

Billeje Orlando

Biludlejning Orlando

Orlando ligger i staten Florida, som består af halvøen i USA sydøstlige hjørne – mellem Atlanterhavet og Mexicanske Golf. Byen har ca. 200.000 – og er en af Florida’s travleste turist byer.

De største attraktioner er lige uden for centrum. Dette omfatter Walt Disney World Resort (ofte kaldet Disney World). Det er en kæmpe forlystelsespark (åbnet i 1971), der omfatter 4 forskellige forlystelsesparker: Magic Kingdom, Animal Kingdom, Epcot Center og Disney-MGM Studios. Disney World ligger 25 km sydvest for downtown Orlando.

Et andet populært turist attraktioner er Sea World (15 km sydvest for centrum), hvor sådanne kan se spektakulære koncerter med spækhuggere, delfiner og søløver.Også film og tv-baserede Universal Orlando Resort (som ligger mellem Orlando og Sea World), hvor blandt mange andre ting også Universal Studios, skal det nævnes.

Mange Orlando turister vil sikkert også gerne tage i et besøg på Cape Canaveral (75 miles øst for byen), hvor de fleste af de amerikanske rumfartøj lanceringen.

../usa/orlando-lufthavn/”>Orlando International Airport   Lufthavn er ca. 11 km sydøst for Orlando by.

Dansk