Biludlejning Newark Lufthavn

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Newark Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newark Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Newark Lufthavn miniguide

Billeje Newark Lufthavn

Biludlejning Newark Lufthavn

Newark Liberty International Airport (EWR) ligger 3 miles syd for Newark og 26 km sydvest for New York City .Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og Newark samt til andre byer i området. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

32.825.570 passagerer standsede ved Newark Lufthavn i 2009. De 5 mest populære internationale destinationer er (2009) London ,Paris ,Toronto ,Tel Aviv og../nederland/amsterdam/”>Amsterdam .Det er et knudepunkt for Continental Airlines og FedEx Express. Newark Airport var den første større lufthavn i New York-området og åbnede i 1928.Lufthavnen har tre terminaler.

Det er et godt udvalg af butikker, caféer, barer og restauranter i alle terminaler. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, sundhedsvæsen, massage, barn / alrum, kapel og business center. Newark Liberty International Airport Marriott ligger i lufthavnen.