Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Newark Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newark Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Newark Lufthavn miniguide

Billeje Newark Lufthavn
Biludlejning Newark Lufthavn

Newark Liberty International Airport (EWR) ligger 3 miles syd for Newark og 26 km sydvest for New York City. Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og Newark samt til andre byer i området. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

32.825.570 passagerer standsede ved Newark Lufthavn i 2009. De 5 mest populære internationale destinationer er (2009) London,Paris,Toronto,Tel Aviv og../nederland/amsterdam/”>Amsterdam .Det er et knudepunkt for Continental Airlines og FedEx Express. Newark Airport var den første større lufthavn i New York-området og åbnede i 1928.Lufthavnen har tre terminaler.

Det er et godt udvalg af butikker, caféer, barer og restauranter i alle terminaler. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, sundhedsvæsen, massage, barn / alrum, kapel og business center. Newark Liberty International Airport Marriott ligger i lufthavnen.