Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Newark

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newark inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Newark miniguide

Billeje Newark
Biludlejning Newark

Newark, som er beliggende 8 miles vest for Manhattan, er – med sine 278.980 indbyggere (2008) – den største by i staten New Jersey, samt administrative center i Essex County. På mange måder, der arbejder som en Newark forstad til New York, men byen har også sine absolutte karakter. –

Blandt de mest besøgte attraktioner i Newark er den nye, store kulturelle og sportslige komplekse Prudential Center (indviet i 2007). Her er arrangeret regelmæssigt store koncerter (især i pop / rock) og diverse sportsbegivenheder. Også den moderne New Jersey Performing Arts Center er et populært koncertsted (især for klassisk musik og jazz) – og her i New Jersey Symphony Orchestra’s base. Desuden kan du opleve såvel som teater-danseforestillinger her.

Andre populære sites, f.eks. Newark Museum (New Jersey’s største museum) og baseball stadion Bears & Eagles Riverfront Stadium (med plads til 6.200 tilskuere)

Newark Liberty International Airport, som ligger i udkanten af byen, er landets femte travleste lufthavn.