Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Newark

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newark inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Newark miniguide

Billeje Newark

Biludlejning Newark

Newark, som er beliggende 8 miles vest for Manhattan, er – med sine 278.980 indbyggere (2008) – den største by i staten New Jersey, samt administrative center i Essex County. På mange måder, der arbejder som en Newark forstad til New York , men byen har også sine absolutte karakter. –

Blandt de mest besøgte attraktioner i Newark er den nye, store kulturelle og sportslige komplekse Prudential Center (indviet i 2007). Her er arrangeret regelmæssigt store koncerter (især i pop / rock) og diverse sportsbegivenheder. Også den moderne New Jersey Performing Arts Center er et populært koncertsted (især for klassisk musik og jazz) – og her i New Jersey Symphony Orchestra’s base. Desuden kan du opleve såvel som teater-danseforestillinger her.

Andre populære sites, f.eks. Newark Museum (New Jersey’s største museum) og baseball stadion Bears & Eagles Riverfront Stadium (med plads til 6.200 tilskuere)

Newark Liberty International Airport , som ligger i udkanten af byen, er landets femte travleste lufthavn.

Dansk